Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

Kolegji AAB
http://aab-edu.net/
Magjistrala Prishtine-F. Kosove
Prishtine 10000
Tel: +381 (0)38 247 524
Fax: +381 (0)38 247 525
Kolegji AAB eshte institucioni i pare jopublik i arsimit te larte ne Kosove i cili eshte themeluar menjehere...
Data e regjistrimit:15 Nentor 2016
ALEA TRAVEL
http://www.aleatravel.com
Jeronim De Rada 1A3
Prizren 20000
Tel: 029-230-501
Fax: 029-230-501
HYRI NE TREGUN VENDAS SI NJE OPERATOR TURISTIK ME VULLNETIN E BINDJEN SE DO TE PERMBUSHE KERKESAT E KLIENTEVE...
Data e regjistrimit:26 Shkurt 2015
"ERINA" Fashion Atelier
Iliaz Agushi
Prishtinë 38000
Tel: 044/307-490
Punojmë sipas porosise të gjitha llojet e qepjeve, dhe qëndisjeve duke përfshi të veshurat për...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2013
" ANSIDOBE " SH.P.K
Lagjia "MATI 1"
Prishtine 10000
Tel: +377 (0)
" ANSIDOBE " SH.P.K me seli ne Prishtine, eshte biznes i sapo themeluar por ekipi i cili funksionon...
Data e regjistrimit:26 Maj 2013
AlbaSoft
http://www.albasoft.al
"Agim Ramadani 54", 1/6
Prishtinë 10000
Tel: +37744318282
Alba-Soft është organizatë e specializuar për ofrimin e shërbimeve në sektorin e Teknologjisë...
Data e regjistrimit:14 Prill 2013
FIZIO Plus
http://www.fizioplus.com/
Rr. Nëna Terezë
Pejë 30000
Tel: 044/049 220 928
Qendra për Terapi Fizikale dhe Rehabilitim - FIZIO Plus - është qendër e cila është hapur në bazë...
Data e regjistrimit:31 Mars 2013
Avokatura Azemi
Halit Azemi
Gjilan 60000
Tel: +377 (44 )-211-665
Fax: 0280-325-820
"Avokatura Azemi", nga Gjilani, kryen sherbime te ndryshme Ligjore/Ekonomike dhe Ju siguron...
Data e regjistrimit:15 Shkurt 2013
A&R Kompani Pastrimi
Rr.Bajram Kelmendi
Prishtinë 10000
Tel: 044/86/82/83
Kompania e Pastrimit A&R e specializuar per pastrimin dhe mirembajtjen e te gjitha llojeve te Objekteve:Ndertesa...
Data e regjistrimit:14 Janar 2013
Anem L.T.C.
http://www.anem-ks.com
Hajdar Dushi OB-CD 2/2
Prishtine 10000
Tel: +377(0)45 575 000; +386(0)49 575 000
Fax: +381(0)38 23 22 11
Agjencion per patundshmeri dhe ndermjetesime.
Data e regjistrimit:08 Qershor 2012
Agjension Doganor Lori
vermicë- Prizrne
Prizren dhe Kaqanik 20000
Tel: 049229053-045458358
Shpedicione në të gjitha terminalet doganore në KosovëBëjm Transport nga Europa për Kosovë,Shqipri,Maqedoni,mal...
Data e regjistrimit:10 Maj 2012

Kosova Yellow Pages - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Kosova Real Estate Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendesi - Kontaktoni webmaster-in  

Reklama: Auslandskrankenversicherung und Reiseversicherung erfahren Sie alles über die Reiseversicherung:
secjure.de | MPU | didass.de | localtec.de | worcart.de | hier