Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

RREGULLAT DHE KUSHTET E PËRDORIMIT PËR  Faqe te Verdha - Kosova Business Directory

 1. Qe nga momenti kur ju hyni në njërin nga web sajtet zyrtare të Faqe te Verdha të Kosovës:
  me dëshiren apo pa dëshiren tuaj, ju pranoni t'u bindeni rregullave dhe kushteve te përcaktuara nga Faqe te Verdha - Kosova Business Directory, te cilat mund te ndryshohen në çdo kohë, prandaj ju rekomandojmë që kohë pas kohe t'i lexoni rregullat dhe kushtet e përdorimit për Faqe te Verdha - Kosova Business Directory


 2. Nëse ju nuk pajtoheni me rregullat dhe kushtet e përdorimit për Faqe te Verdha - Kosova Business Directory
 3. , atëherë ju lutemi të mos përdorni këtë direktorium, si dhe materialet e publikuara në ketë direktorium biznesi.

 4. Faqe te Verdha - Kosova Business Directory përmbanë shënime për biznese dhe firma legale të ndryshme nga Kosova, Shqipëria e më gjerë. Gjithëashtu në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory ka publikime te cilat nuk kanë të bejnë me biznese apo firma fitimprurëse.


 5. Me pranimin e Rregullave dhe Kushteve të përcaktuara nga Faqe te Verdha - Kosova Business Directory ju pranoni se nuk do të perdorni ketë Ueb sajt për të kryer akte kundrejt ligjit si vjedhje informacioni, dërgim emailesh për reklamim, spam emaila, letra anonime, apo informacione te tjera te pa lejuara nga Faqe te Verdha - Kosova Business Directory dhe te cilat janë në kundërshtim me ligjet kombëtare dhe ndërkombëtare.

 6. Gjithashtu ju pranoni se nuk do te shtoni biznese dhe adresa te paverteta, por te gjitha informacionet qe do te na i dërgoni përmes postes elektronike do te jenë informata te sakta dhe legjitime.

 7. Të gjithë ata që përdorin të dhënat apo shënimet e çfarëdoshme te publikuara në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory për përfitime materiale apo për publikime në mediume te ndryshme, pa miratimin me shkrim nga stafi i Faqeve te Verdha të Kosovës, do të ndiqen penalisht.


 8. Nëse mendoni qe informacioni juaj qe na keni dhenë është përdorur në mënyrë jo te drejtë dhe në kundështim me Rregullat dhe Kushtet e përdorimit të përcaktuara nga Faqe te Verdha - Kosova Business Directory ju lutemi kontaktoni webmaster-in
 9. .

 10. Faqe te Verdha - Kosova Business Directory rezervon te drejtën për t'ju dërguar të gjithë klientëve tanë informacione teknike në e-mail adresat e dhëna nga ata.

 11. Faqe te Verdha - Kosova Business Directory gjithashtu rezervon te drejten për te modifikuar dhe ndryshuar te dhënat e juaja, në mënyrë qe te përshtaten me standardet e përcaktuar nga Faqe te Verdha - Kosova Business Directory

 12. Ju mund t'ju qaseni shërbimeve te Faqeve te Verdha të Kosovës 24 orë në ditë. Faqe te Verdha - Kosova Business Directory rezervon të drejtën të ndalë përkohësisht shërbimet e veta për mirëmbajtje dhe në raste emergjente. Në raste te tilla ju garantojmë se te dhënat e juaja nuk do të humben.


 13. Nëse ju mendoni se kjo rregullore apo ndonjëra pikë e kësaj rregulloreje është në kundështim me ligjin aktual në fuqi, ju lutemi te na kontaktoni në e-mail adresën: info@KosovaYellowPages.eu.

 

Azhuruar për herë të fundit më datë: 05.01.2008

Kosova Yellow Pages - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in