Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

MENDIMI JUAJ PËR FAQE TE VERDHA - Kosova Business Directory

Faqet e Verdha u krijua për një qëllim të vetëm; që juve si shfrytëzues të internetit t'ju ofroj sa më shumë informacione mbi ndërmarrjet dhe bizneset nga Kosova dhe më gjerë.
Prandaj kerkojmë nga ju qe të na ndihmoni në krijimin e një direktoriumi sa më të mirë dhe efikas.

Ne do të marrim në shqyrtim të gjitha mendimet, vërejtjet, sugjerimet tuaja, dhe do mundohemi qe ato t'i reaizojmë edhe praktikisht nëse janë të arsyeshme.

Ju lutemi ndani 3 minuta nga koha juaj e vlefshme për të plotësuar formularin e mëposhtëm!

Si keni ndëgjuar për Faqe te Verdha:

Nga makinat e kërkimit:

Google, Yahoo, MSN,
Tjetër

Nga web faqe tjera, ju lutemi shkruani adresën e web faqes:

 

Nga gazetat, radiot, televizionet shkruaje emrin e mediumit:

 

Nga një mik i imi, mundësisht emrin ju lutemi:

 

Burim tjetër, specifikoje:

 

Mbi pamjen dhe përmbajtjen e Faqe te Verdha:

Mendimi juaj mbi pamjen dhe grafiken e sajtit: E dobët, Jo e mirë, E mirë,
Shumë e mirë, E shkëlqyeshme
Shpejtësia e hapjës së sajtit në shfletuesin tuaj të internetit: Shumë e ngadalshme, E ngadalshme,
Mesatare, E shpejtë, Shumë e shpejtë
Informatat janë të bujshme: Shumë pak informata,
Duhet edhe shumë punë për tu bërë,
Janë të mjaftueshme
Sa shpesh vizitoni Faqet e Verdha: Çdo ditë,
2-3 herë në javë,
2-3 herë në muaj.
A keni kontaktuar ndonjë ndërmarrje apo biznes përmes Faqeve te Verdha: Asnjë,
Vetëm një,
Disa.
Çfarë tjetër duhet të ketë në Faqe te Verdha:
Çfarë do të ndryshonit ju në Faqe te Verdha:
Komente tjera shtesë:

Si të kontaktojmë më ju:

Emri & Mbiemri:
Email:
 

Faqe te Verdha - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in