Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

PESH - Pyetjet e shpeshta


1. Si duhet të hap nje llogari timen në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory?

Hapja e llogarisë tuaj në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory është proces shumë i thjeshtë dhe që nuk zgjatë më shumë se 30 sekonda. Thjeshtë klikoni këtu, dhe plotësoni te dhënat qe kërkohen, hap emailin tënd dhe kliko mbi linkun për aktivizim ose shtyp kodin e aktivizimit dhe llogaria juaj është e hapur.

2. Sa kushton regjistrimi i biznesit tim në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory?

Regjistrimi i biznesit apo ndërmarrjes tuaj në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory është gratis, pra ju nuk keni nevojë të paguani asnjë cent për të regjistruar biznesin tuaj në direktoriumin tonë!
Mirëpo nëse ju dëshironi qe te vendosni logon apo reklama tjera në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory atëherë klikoni mbi linkun Reklamo Biznesin, për tu njohur me mundësitë dhe çmimet e reklamimit.

3. Sa listime mund te postoj?

Ju mund te postoni listime te pakufishme, por te gjitha duhet të jenë shënime legale dhe te sakta!

4. Pse listimi im nuk shfaqet online menjëherë pasi unë te kem postuar listimin?

Për te parandaluar keqpërdorimet nga persona te pandergjegjshëm, te gjitha listimet duhet te aprovohen nga webmasteri ynë para se ato te publikohen online.

5. A mund t'i ndryshoj të dhënat e biznesit tim pas një kohe te caktuar?

Nëse ju keni regjistruar biznesin tuaj pasi jeni kyqur në llogarinë tuaj, atëherë shënimet e këtij listimi mund t'i ndryshoni sa herë dhe kurdo që dëshironi! Për të ndryshuar të dhënat e biznesit tuaj, kyquni në llogarinë tuaj dhe nga aty mund te ndryshoni të dhënat dhe informacionet tuaja, si dhe te postoni listime te reja.

6. A mund te ndryshoj te dhënat e biznesit që i kam postuar në mënyrë anonime?

Po. Krijoni llogarinë tuaj në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory, pastaj kontaktoni webmasterin tonë duke klikuar këtu, dhe tregoni te dhënat e juaja si emrin e llogarisë, emailin tuaj dhe biznesin që dëshironi ti ndryshoni te dhenat. Webmasteri ynë do te bëj që biznesi juaj te shihet në listen tuaj të listimeve dhe te jetë i mundshëm për ndryshim nga ana juaj.

7. Si mund te regjistroj biznesin tim edhe në gjuhën angleze?

Përveq informatave për kyqje (emri i shfrytëzuesit & fjalëkalimi), të cilat janë të njëjta në të dy versionet, për të gjitha opcionet tjera sistemet janë të pavarura nga njëra tjetra. Pra, ju duhet të kaloni në versionin anglisht dhe te klikoni Post a new listing dhe të regjistroni biznesin tuaj!

 

Keni pyetje tjera?

Nëse po, klikoni këtu për te kontaktuar me webmasterin tonë.
Webmasteri ynë do t'ju përgjigjet sa me shpejt qe te jetë e mundur.

Flete te Verdha te Kosovës - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in