Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Ju faleminderit që keni shprehur interesimin tuaj për të regjistruar biznesin tuaj në Faqe te Verdha - Kosova Business Directory. Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme në mënyrë sa më të qartë dhe përshkrues për biznesin tuaj. Pasi te keni shtypur informacionet, ju lutemi zgjedhni kategorinë në të cilën bënë pjesë biznesi juaj.

Derisa ju nuk jeni të kyçur në llogarinë tuaj, ky listim do të postohet në mënyrë anonime. Duke postuar listime anonime, ju nuk do të jeni në gjendje të ndryshoni të dhënat e listimit tuaj. Nëse dëshironi të kyçeni/krijoni një llogari të re, në mënyrë që te keni qasje të plotë mbi listimet tuaja, te ndryshoni përshkrimin e biznesit tuaj dhe madje te shihni se sa herë është lexuar dhe klikuar listimi juaj, ju lutemi klikoni mbi linkun Kyçu/Krijo llogari.

Fushat me shenjën () janë te domosdoshme.


Emri i firmes/biznesit:Kosova Yellow Pages Tel:Faqe te Verdha te Kosoves
Adresa 1:Kosova Yellow Pages Fax:
Adresa 2: Adresa e web sajtit:
Qyteti:Kosova Yellow Pages Personi kontaktues:
Kodi postar: Emaili kontaktues:
Shteti:
Përshkrimi:Kosova Yellow Pages
Mbetën edhe karaktere. (+ 3,000 karaktere për vetëm 9.90 euro).

Fjalët kyçe:

Ju mund të vendosni imazhe në listimin tuaj! Duke përdorur kutinë përfundi lokalizoni imazhin dhe pastaj klikoni pullën Ngarko imazhin. Imazhi i parë i postuar do të konsiderohet si imazhi kryesor (logoja e kompanisë suaj), dhe do të jetë imazhi që do të shfaqet në kategori dhe kërkime.

Ju duhet te paguani shumën prej €9.90 për secilin imazhë të ngarkuar.

Kategoria:
*për të zgjedhur më shumë se një kategori mbani shtypur pullen CTRL përderisa zgjedhni
*Nëse kategoria në të cilen bënë pjesë biznesi juaj nuk është në listë, atëherë plotësoni fushën e mëposhtme.
Sugjero kategori të re:
Sponzorizo këto kategori? Po   Jo   (€9.90 /vit)
Kohëzgjatja e listimit tuaj:

Unë i kam lexuar dhe pajtohem me
Rregullat dhe Kushtet e përdorimit për Faqe te Verdha te Kosovës.


  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in