Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

Kodet postare te regjioneve dhe qyteteve të Kosovës - Regjioni i Prizrenit

Regjioni Nenregjioni Kodi postar
Prizren Prizreni 20000
Prizren Prizreni 1 20010
Prizren Prizreni 2 20020
Prizren Prizreni 3 20030
Prizren Prizreni 4 20040
Prizren Prizreni 5 20050
Prizren Prizreni 6 20060
Prizren Prizreni 7 20070
Prizren Prizreni 8 20080
Prizren Zym 25010
Prizren Zhur 25020
Prizren Reçan 25030
Prizren Mamushë 25040
Prizren Korishë 25050
Prizren Rahovec 21000
Prizren Rahoveci 1 21010
Prizren Rahoveci 2 21020
Prizren Ratkoc 21050
Prizren Xërxë 21060
Prizren Hoçë e madhe 21070
Prizren Krushë e madhe 21080
Prizren Dragash 22000
Prizren Bresanë 22050
Prizren Bellobradë 22060
Prizren Brod 22070
Prizren Krushevë 22080
Prizren Therandë 23000
Prizren Mushtisht 23050
Prizren Samadraxhë 23060
Prizren Malishevë 24000
Prizren Bajë e madhe 24050
Prizren Kijevë 24060

Kosova Yellow Pages .eu - MarketingMarketing

 

 

KosovaYellowPages.eu - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendesi - Kontaktoni webmaster-in  

ennet.de | koyotie.com | comicom.de | giseye.de | web-im.de