Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

Kodet postare te regjioneve dhe qyteteve të Kosovës - Regjioni i Prishtinës

Regjioni Nenregjioni Kodi postar
Prishtinë Prishtina 10000
Prishtinë Qendra tranzite postare 10020
Prishtinë Prishtina 3 10030
Prishtinë Prishtina 4 10040
Prishtinë Prishtina 5 10050
Prishtinë Prishtina 6 10060
Prishtinë Prishtina 7 10070
Prishtinë Prishtina 8 10080
Prishtinë Prishtina 9 10090
Prishtinë Prishtina 10 10100
Prishtinë Prishtina 11 10110
Prishtinë Prishtina 12 10120
Prishtinë Prishtina 13 10130
Prishtinë Graçanica 10500
Prishtinë Hajvali 10510
Prishtinë Bardhosh 10520
Prishtinë Keçekollë 10530
Prishtinë Besianë 11000
Prishtinë Lluzhan 11050
Prishtinë Orllan 11060
Prishtinë Kërpimeh 11070
Prishtinë Fushkosovë 12000
Prishtinë Fushkosovë 12010
Prishtinë Sllatinë e madhe 12050
Prishtinë Bardh i madh 12060
Prishtinë Drenas 13000
Prishtinë Komoran 14000
Prishtinë Lypjan 14050
Prishtinë Magurë 14060
Prishtinë Kastriot 15000
Prishtinë Muzakaj 15050
Prishtinë Artanë 16000

Flete te Verdha te Kosovës - MarketingMarketing

 

 

 

 

Flete te Verdha te Kosoves - MarketingMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendesi - Kontaktoni webmaster-in  

ennet.de | koyotie.com | comicom.de | giseye.de | web-im.de