Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English

Kodet postare te regjioneve dhe qyteteve të Kosovës - Regjioni i Mitrovicës

Regjioni Nenregjioni Kodi postar
Mitrovicë Mitrovica 40000
Mitrovicë Mitrovica 1 40010
Mitrovicë Mitrovica 4 40040
Mitrovicë Mitrovica 5 40050
Mitrovicë Mitrovica 6 40060
Mitrovicë Tuneli i parë 40500
Mitrovicë Bare 40550
Mitrovicë Shipol 40600
Mitrovicë Zubinpotok 40650
Mitrovicë Runikë 40700
Mitrovicë Skenderaj 41000
Mitrovicë Prekaz 41050
Mitrovicë Vushtrri 42000
Mitrovicë Zveqan 43000
Mitrovicë Albanik 43500

Faqe te Verdha te KosovesMarketing

 

Marketing - Kosova Yellow PagesMarketing

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendesi - Kontaktoni webmaster-in  

ennet.de | koyotie.com | comicom.de | giseye.de | web-im.de