Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik të Kosovës
http://www.ks-gov.net/krpp/
Prishtinë 10000
Ueb faqja zyrtare e Komisionit Rregullativ te Prokurimit Publik të Kosovës.
Data e regjistrimit:17 Dhjetor 2007
Agjencia për mbështetjen e NVM-ve
http://www.sme-ks.org
Rr. "Perandori Justinian" nr. 3+5
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 200 36 007
Agjencia Kosovare për mbështetje të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.
Data e regjistrimit:29 Nentor 2007
Agjencioni për Regjistrimin e Bizneseve Kosovare
http://www.arbk.org
Ndërtesa e re e Fakultetit Ekonomik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 504 604 664
Agjencioni për Regjistrimin e Bizneseve Kosovare është i autorizuar për:a) Regjistimin e bizneseve...
Data e regjistrimit:06 Qershor 2007
Enti i Statistikës së Kosovës
http://www.ks-gov.net/esk/
Rr.Zenel Salihu nr.4
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 235 111
Fax: +381 (0)38 235 033
Enti i Statistikës së Kosovës vepron si ent profesional që nga viti 1948, dhe ka kaluar nëpër të...
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2007
Agjencia e Prokurimit Publik
http://www.ks-gov.net/prokurimi/
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 504 604 ext 5812
Agjencia e Prokurimit Publik.
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2007
Administrata Tatimore e Kosovës
http://www.atk-ks.org
Rr. Nëna Terezë p.n
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 200 255 18
Administrata Tatimore e Kosovës.Degët e administratës tatimore:GjilanAdresa: Rr. Skenderbeu p.n.Tel:...
Data e regjistrimit:12 Janar 2007
Trusti i Kursimeve Pensionale të Kosovës
http://www.kpst.org
Agim Ramadani, Nr. 10
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 244 337
Trusti i Kursimeve Pensionale të Kosovës kujdeset për kursimet tuaja pensionale të cilat do të sigurojnë...
Data e regjistrimit:12 Janar 2007
Agjencioni Kosovar për Prona
http://www.kpaonline.org
Goleshi 2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 225 473
Fax: +381 (0)38 249 919
Agjencioni Kosovar për Prona ("KPA") është themeluar me 4 Mars 2006 me Rregulloren e UNMIK-ut...
Data e regjistrimit:06 Nentor 2006
Asociacioni i Komunave të Kosovës
http://www.komunat-ks.net
Rexhep Mala nr.12
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 245 732
Fax: +381 (0)38 245 733
Asociacioni i Komunave të Kosovës.
Data e regjistrimit:02 Nentor 2006
Agjencia Kadastrale e Kosovës
Ndërtesa e Arkivit të Kosovës
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 512 353
Agjencia Kadastrale e Kosovës u themelua nga UN-Habitat në vitin 2000, është Agjenci Qeveritare nën...
Data e regjistrimit:05 Tetor 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in