Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Asociacioni i Komunave të Kosovës
http://www.komunat-ks.net
Rexhep Mala nr.12
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 245 732
Fax: +381 (0)38 245 733
Asociacioni i Komunave të Kosovës.
Data e regjistrimit:02 Nentor 2006
Komuna e Pejës
http://www.peja-komuna.org
Pejë
Kuvendi komunal i Pejës
Data e regjistrimit:02 Nentor 2006
Komuna e Prishtinës
http://prishtina-komuna.org
Prishtinë 10000
Kuvendi Komunal i Prishtinës.
Data e regjistrimit:19 Nentor 2006
Komuna e Mitrovicës
http://www.mitrovica-komuna.org
Mitrovicë
Kuvendi Komunal i Mitrovicës.
Data e regjistrimit:19 Nentor 2006
Komuna e Prizrenit
http://www.prizreni-komuna.org
Prizren
Kuvendi Komunal i Prizrenit.
Data e regjistrimit:24 Nentor 2006
Komuna e Ferizajt
http://www.ferizaj-komuna.org
Ferizaj
Kuvendi Komunal i Ferizajt.
Data e regjistrimit:29 Nentor 2006
Komuna e Podujevës
http://www.podujeva-komuna.org
Podujevë
Kuvendi Komunal i Podujevës.
Data e regjistrimit:29 Nentor 2006
Komuna e Gjilanit
http://www.gjilani-komuna.org
Gjilan
Kuvendi Komunal i Gjilanit.
Data e regjistrimit:29 Nentor 2006
Komuna e Gjakovës
http://www.gjakova-komuna.org
Gjakovë
Kuvendi Komunal i Gjakovës.
Data e regjistrimit:29 Nentor 2006
Komuna e Vitisë
http://www.komuna-viti.org
Viti
Kuvendi Komunal i Vitisë.
Data e regjistrimit:29 Nentor 2006
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in