Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Rea Commerce
http://www.reacommerce.com
Rr. UÇK-së, 105/1
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 222
Fax: +381 (0)38 246 333
Bëjmë shitjen e aparateve fotokopjuese, kompjuterave, printerave, tonerave dhe servisimin e tyre. Gjithashtu...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006
Tomi-elektro
Sohudoll i Ulët
Mitrovicë 38220
Tel: +377 (0)44 175 034
Kryejmë te gjitha instalimet elektrike dhe punët ndertimore.
Data e regjistrimit:06 Tetor 2006
NPT RIMA
http://www.rima-ks.com
Lidhja e Prizrenit, #161
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 247 841
Fax: +381 (0)38 247 841
- Shitja me shumicë, distribuimi në qytetet dhe qendrat më me rëndësi të Kosovës.- Salloni i shitjes...
Data e regjistrimit:11 Qershor 2007
AMADEUS GROUP
http://www.amadeus-group.com
Zona Industriale, Fushë-Kosovë
Prishtinë 10000
Tel: +381(0) 38 246 247
Fax: +381(0) 38 246 248
AMADEUS GROUP S.A. është Distributor Ekskluziv Zyrtar i shoqërive më të njohura në botë për prodhimin...
Data e regjistrimit:13 Mars 2007
ELTRISI
Rr. Lidhja e Prizrenit p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 932; +377 (0)44 500 526; 044 113 621
Fax: +381 (0)38 224 932
Shitja e mallit elektrik me shumicë e pakicë, shërbime elektrike dhe projektime.
Data e regjistrimit:08 Shtator 2008
N.T.P "Cena Comerce"
Partizani 10
Pejë 30000
Tel: +377 (0)44 221 556
Tregtojm mallra elektrike me shumicë dhe pakicë.Kabllot e te gjitha llojeve,Ndërprerësa dhe Priza,Ndriqim...
Data e regjistrimit:23 Shtator 2007
M.I materiale industriale
http://www.materialeindustriale.com
M.I materiale industriale. Firme intermediare qe operon kryesisht me firma Italiane dhe Gjermane , ne...
Data e regjistrimit:27 Shkurt 2008
ELTING electronics
http://www.elting-el.com
Rr. Gazmend Zajmi, nr.9
Prishtinë 10060
Tel: 038 500 800
Fax: 038 244 024
Shërbime Radio-telekomunikative, Komunikime me kapacitet të lartë sisteme mikrovalore, Sisteme për...
Data e regjistrimit:20 Gusht 2008
Euro Coop
Rruga e Prishtinës p.n.
Shtime 72000
Tel: 044 142 519; 044 201 883
Tek Euro Coop ju do të gjeni: teknikë të bardhë, artikuj elektro-energjetik, paisje për hidrosanitari,...
Data e regjistrimit:13 Shtator 2008
Aurora
http://www.aurora-ks.biz
Magjistralja Prishtinë-Shkup km 4
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 145 738, +377 (0)44 869 727
Kompania Aurora është kompani private me traditë 16 vjecare e cila merret me material dhe paisje elektrike...
Data e regjistrimit:27 Maj 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in