Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
" ANSIDOBE " SH.P.K
Lagjia "MATI 1"
Prishtine 10000
Tel: +377 (0)
" ANSIDOBE " SH.P.K me seli ne Prishtine, eshte biznes i sapo themeluar por ekipi i cili funksionon...
Data e regjistrimit:26 Maj 2013
"Vali Commerc"
Rr.Jasharajve
Drenas 13000
Tel: 044 181 084
Vali Commerc -drenas Ofron per shitje :Teknik te bardh,material elektrik,vegla pune...Te gjitha keto...
Data e regjistrimit:14 Korrik 2009
ElektroAri
Nënë Tereza
Fushë Kosovë
Tel: +381(0)38 721 105
Fax: +381(0)38 721 105
ElektroAri - Ofrojme material elektrik.
Data e regjistrimit:02 Maj 2009
Central Air Sistem
http://www.central-sistemair.biz
Prishtinë
Prishtinë
Tel: +41 91 863 26 57
Bëjmë shitje e sistemit qendror të thithjes së pluhurit (shtëpi private, banesa, hotele, zyre etj)....
Data e regjistrimit:12 Mars 2009
N.T.P FEJZA COMM
Rruga Skenderbeu
Burim
Tel: 044 138 590
Fax: 039 51 720
Ofrojmë material rryme, ujësjellsit, ngjyra, sanitari, qeramika. Materialet jua dergojmë deri në...
Data e regjistrimit:09 Mars 2009
N.T.SH. "ELEKTROHETA"
Magj: Ferizaj-Prishtinë
Ferizaj 70000
Tel: 0290 322 909
Fax: 0290 322 909
Ndermarrja jon mirret me ndertimin e nenstacioneve, kabinat e transformacionit, linjat e tensionit te...
Data e regjistrimit:12 Dhjetor 2008
ELEKTRO AG
http://www.elektroag-ks.com
Rr. Vushtrrisë nr.7
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 432
Fax: +381 (0)38 246 415
Ndërmarje për projektime, distribuime, ekzekutime të materialit elektrik dhe instalimeve.Ndërmarje...
Data e regjistrimit:11 Dhjetor 2008
Salloni i Sanitarisë "NATEX"
Krushë e Madhe
Rahovec
Tel: +377 (0)44 139 446; +377 (0)44 229 867
Ofrojmë: Material të ujit dhe Sanitari, Keramikë, Materiale të rrymës, ngjyra, etj.
Data e regjistrimit:27 Nentor 2008
Bifurkacioni
Rr. Epopeja Jezercit, nr 80
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 28 780; +377 (0)44 120 434
Ju ofrojm materiale ndërtimore dhe elektrike, fasada, knauf, suvatim dhe izolime të shtëpive.
Data e regjistrimit:02 Nentor 2008
Fatoni
Rr. Rrustem Statovci nr.29/A
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 434 311
Ofrojmë material instalues për ujësjellës, sanitari, kanalizim, material elektrik ngjyra dhe llaqe,...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in