Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishBli1Soft
http://www.bli1soft.com
Rr.Kadri Zeka SU7/1 Nr.19
Prishtinë 10000
Tel: 00386 (49) 700-721
Bli1Soft ofron keto sherbime:Bli1Soft->Dizajnim dhe zhvillim te programeve softuerike sipas kerkeses...
Data e regjistrimit:12 Maj 2008
KOSOFT
http://www.kosoft.eu
Bulevardi Bill Klinton
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0) 38 609 338
KOSOFT ju ofron të gjitha shërbimet për një prezantim profesional të kompanisë tuaj në internet,...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
KOSOFT
http://www.kosoft.eu
Bulevardi Bill Klinton
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0) 38 609 338
KOSOFT ju ofron të gjitha shërbimet për një prezantim profesional të kompanisë tuaj në internet,...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006
KosovaHOST
http://www.kosovahost.com
Postfach 2177
CH-8401 Winterthur
Tel: +41 52 242 5146
Fax: +41 52 242 5147
KosovaHOST :: Webhosting, Domains, Server, Webdesign, Network, PC-Support.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
ALF Web Design
Yll Morina
Gjakovë
Tel: +381 (0)390 22 002
Se shpejti do te jetë në përdorim edhe faqja ALF ku ju do të mund te porosisni faqen tuaj te internetit,...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Agroni.com
http://www.agroni.com
Te qendra
Therandë
Tel: +377 (0)44 121 260
Bëjmë Flash punime Shqip dhe Gjermanisht në të gjitha llojet.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
aaSoft
M. Teuta,
Gjakovë
Tel: +377 (0)44 134 325
Prodhimin e Softverit Multimedial, Web Hosting etj.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Dizajn "Mikullovci"
http://www.mikullovci.com
Haxhi Zeka
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 175 089
Ofroj web dizajn profesional me çmime dhe kushte të volitshme!!! Për dyqane të kompjuterëve dhe...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
OBSCURE
http://www.obscuredesign.net
Ilir Konushevci 46/c
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 111 304
Multimedia shërbime:Shërbime shtypi dhe dizajni, Reklama, Hosting, Domain regjistrim, Web zhvillim...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
CubeStudio
Bashkim Sukaj 45
Prizren
Tel: +381 (0)29 45 223
Hosting, Web faqe biznesi, Web faqe personale, Vizitkarta, Postera, etj. Mirëmbajte dhe servisim i PC-ve:...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
iArt-Media.com
http://www.iArt-Media.com
Bregu i Diellit
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 127 732
Filloni prezentimin adekuat tuajin duke filluar me IDENTITETIN e firmës tuaj, web faqen, katalogjet,...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Asha Graphics
http://www.ashagraphics.com
Rr. Tahir Zajmi p.n
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 603 888
Dizajn, Reklama, Ofset, Sito, Shtyp, Meny, Vizitkarta, Shtyp kolor ne shkrepsa, Lapsa, Kuti te vizitkartave,...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in