Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
MIS-M
Mbreti Zogu nr. 120
Mitrovicë
Tel: +381 (0)28 29 775
Ofrojmë E-mail gratis për të gjithë, si dhe Internet me pagesë.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Need4Speed
http://www.n4s-cs.net
Bregu i Diellit
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 115 933
Bëjmë instalimin, konfigurimin dhe mirëmbajtjen e rrjetave lokale për Institucione, Zyre, dhe Internet...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Start@net
Rr.Eqrem Qabej Nr.148
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 236 681
Mirë se vini në internet caffe start net.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Artnet
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 292 906
Shërbime te internetit 24 orë.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Mars
Dëshmorët e Kombit
Vushtrri
Tel: +377 (0)44 197 330
Internet Caffe "MARS", Counter-Strike i një standardi Evropian me të gjitha kushtet.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
ANARCHY
Ulpiana U3-III/B1
Prishtine 10010
Tel: +37744703431
Game Center me lojërat më të reja dhe më të luajturat ne internet.8 kompjutera (po presim mi mush...
Data e regjistrimit:09 Tetor 2006
Ar Au
Rr.Prishtines
Shtime
Tel: +377 (0)44 112 864
Lokale afariste, Internet Caffe, Sherbimet e Bankomatit &Fitness Club etj.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Albanet
Malishevë 03800
Tel: 044 305 662
Nese e shikoni ju , ateher ju do te jeni ata qe do e pershkruani, eshte fenomenal , dhe qeshte me e rendesishmja...
Data e regjistrimit:17 Tetor 2006
NTP Gashi
Drenas 417069
Tel: +37744417069
Ntp Gashi ka mininimarketin edhe internet kafen besi net edhe cafiterin takimi skenderaj. Ne keto...
Data e regjistrimit:29 Janar 2008
Naimi Net
http://www.naimi-net.ch
Drenas 10000
Tel: 044 290 991, 044 402 602
Bëjmë shpërndarjen e rrjetit të internetit në shtëpi private si dhe lokale afariste. Gjithashtu...
Data e regjistrimit:15 Prill 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in