Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Asfalti
Guranjak
Pejë
Tel: +381 (0)39 31 323; +377(0)44 195 562
Kompania e jonë kryen: Të gjitha punët në ndërtimin e ulët.Bëjmë prodhimin e asfaltit dhe zh...
Data e regjistrimit:10 Shkurt 2007
Drini Company NTSH
Ersan Mazreku, llam 2/1
Prizren
Tel: +381 (0)29 44 024
Fax: +381 (0)29 44 024
Ndërtimi i ulët, Prodhimi i asfaltit, konstruktimi dhe asfaltimi i rrugëve, parkingjeve, aeroporteve,...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
ELEZAJ
Klinë
Tel: +377 (0)44 136 543; +377 (0)44 223 318
Firma ELEZAJ është e licensuar në këto lami:- Ndërtimin e rrugëve.- Gurëthyesin me të gjitha...
Data e regjistrimit:02 Dhjetor 2008
Eskavatori Construction Company
Qendra Tregtare, B.Diellit, Nr.28
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 542 933; +377(0)44432 744
Fax: +381 (0)38 542 933
Aktiviteti: Prodhimi i asfaltit si dhe i gurit tekniko ndërtimor, ndërtimtari e ulët dhe e lartë-rrugët,...
Data e regjistrimit:02 Mars 2007
GRANIT Shpk
http://www.granit-ks.com
Zona Industriale 2
Burim 31000
Tel: +381 (0)39 451 405; +377 (0)44 502 506
Fax: +381 (0)39 451 370
- Prodhimtaria: Asfalt, beton, zhavor, konstruksione metali, etj.- Ndërtimtaria: E ulët dhe e lartë...
Data e regjistrimit:01 Nentor 2008
N.P.SH. "CONIN"
http://www.conin.biz
Rr. UCK Nr. 78/b 10 000
Prishtinë 10000
Tel: + 381(0) 390 324 009;+ 377(0) 44 502 365
Fax: + 381(0) 390 324 009
N.P.SH. "CONIN" është ndërmarrje private ndërtimore, prodhuese dhe shërbyese nga Kosova...
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009
Papenburg & Ardiani Company
Sojevë
Ferizaj
Tel: +381(0)38 502 482;+377(0)44 503 418
Fax: +381(0)38 502 485
Bejmë ndërtimin e të gjitha kategorive të rrugëve dhe prodhimin e asfaltit të gjitha llojeve me...
Data e regjistrimit:19 Janar 2008
Roshkodoli
Isniq
Deçan
Tel: +377 (0)44 182 812; +377 (0)44 180 412
Prodhojmë: Konstruksione metalike, shkallë emergjente, seperacione të rërës. Japim garanci një...
Data e regjistrimit:03 Korrik 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in