Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ZIG Consulting Sh.p.k.
http://www.zig-al.com
Rruga e Kavajes G Kam Business Center kati 4
Tiranë
Tel: 003554238092
Fax: 003554238092
ZIG Consulting Sh.p.k. është firma e Konsulencës kontabile-audituese-ligjore-këshilluese tregtare...
Data e regjistrimit:12 Shtator 2007
Urban Tech
Pejton
Prishtinë 10000
Tel: 044 344 004
Ofrojmë këto shërbime:- Mirëmbajtjen e librave të kontabilitetit,- Regjistrimin dhe likuidimin e...
Data e regjistrimit:09 Janar 2009
Smart Bits
http://www.smart-bits.ch
Rr. Abdyl Frashëri 42
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 688
- Consulting Company- Management - Business Development- Interim Executive Management- ECDL Representative-...
Data e regjistrimit:04 Nentor 2008
Metro Consulting Group
http://www.m-cg.eu
’Ferat Graga’, Aktash 2, Pas ’Qerimit 1’
Prishtine 38000
Tel: 038/220-130
Fax: 038/220-132
Metro Consulting Group (MCG) mirret me:-Business to Business B2B-Sherbime marketingu MDM-Sherbime konsulence-Sherbime...
Data e regjistrimit:23 Tetor 2009
MEL Consulting
http://www.melconsul.com
Prishtinë 10000
MEL Consulting është kompani e themeluar në Kosovë, e cila ka të punësuar ekspert të fushave te...
Data e regjistrimit:28 Janar 2008
MDA - Management and Development Associates
http://www.seemda.com
Ulpiana, 25 Zija Shemsiu Street
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 500 147
Fax: +381 (0)38 500 247
MDA ofron konsulencë menaxheriale dhe trajnime menaxheriale për organizatat kliente. E përkushtuar...
Data e regjistrimit:19 Tetor 2007
INN Consulting
http://www.inn-consulting.com
Bulevardi Bill Clinton, Qendra Tregtare Dardani, Kati 2, no.2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 550 355
INN Consulting është një ndër kompanitë lidere për kualitet në konsulence te bizneseve te vogla...
Data e regjistrimit:12 Nentor 2007
Global Alliance Network
http://www.gan-ks.com
Qendra Tregtare Dardani
Prishtinë 10000
Tel: 038 555 092
Fax: 038 555 093
Ne në Global Alliance Network bëjmë që veprimtaria juaj të jetë përkushtimi jonë. Ne kemi njohuri...
Data e regjistrimit:08 Qershor 2008
ELSIG
http://www.kselsig.com
Rruga e Trepçës, Nr. 15 10000
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 221 112;+381 (0)221 113;+381 (0)38 221 114
Fax: +381 (0)38 221 115
Kompania e Sigurimeve ELSIG zhvillon aktivitetin në industrinë e sigurimeve duke vepruar nga data 02-06-2008...
Data e regjistrimit:25 Maj 2009
COMAX
http://www.comaxi.com
Rruga UÇK 80/3
Prishtinë 10000
Tel: +386 (0)49 468 490
COMAX është themeluar duke u bazuar në praktikat më të mira botërore të disiplinës së menaxhimit,...
Data e regjistrimit:26 Mars 2009
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in