Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ZIG Consulting Sh.p.k.
http://www.zig-al.com
Rruga e Kavajes G Kam Business Center kati 4
Tiranë
Tel: 003554238092
Fax: 003554238092
ZIG Consulting Sh.p.k. është firma e Konsulencës kontabile-audituese-ligjore-këshilluese tregtare...
Data e regjistrimit:12 Shtator 2007
MDA - Management and Development Associates
http://www.seemda.com
Ulpiana, 25 Zija Shemsiu Street
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 500 147
Fax: +381 (0)38 500 247
MDA ofron konsulencë menaxheriale dhe trajnime menaxheriale për organizatat kliente. E përkushtuar...
Data e regjistrimit:19 Tetor 2007
INN Consulting
http://www.inn-consulting.com
Bulevardi Bill Clinton, Qendra Tregtare Dardani, Kati 2, no.2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 550 355
INN Consulting është një ndër kompanitë lidere për kualitet në konsulence te bizneseve te vogla...
Data e regjistrimit:12 Nentor 2007
MEL Consulting
http://www.melconsul.com
Prishtinë 10000
MEL Consulting është kompani e themeluar në Kosovë, e cila ka të punësuar ekspert të fushave te...
Data e regjistrimit:28 Janar 2008
Global Alliance Network
http://www.gan-ks.com
Qendra Tregtare Dardani
Prishtinë 10000
Tel: 038 555 092
Fax: 038 555 093
Ne në Global Alliance Network bëjmë që veprimtaria juaj të jetë përkushtimi jonë. Ne kemi njohuri...
Data e regjistrimit:08 Qershor 2008
AID - Associates for Information and Development
http://aidkosova.webs.com/
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 126 007
AID është kompani e re në Kosovë por me anëtarë me përvojë, vendorë dhe ndërkombëtarë.AID...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2008
Smart Bits
http://www.smart-bits.ch
Rr. Abdyl Frashëri 42
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 688
- Consulting Company- Management - Business Development- Interim Executive Management- ECDL Representative-...
Data e regjistrimit:04 Nentor 2008
Urban Tech
Pejton
Prishtinë 10000
Tel: 044 344 004
Ofrojmë këto shërbime:- Mirëmbajtjen e librave të kontabilitetit,- Regjistrimin dhe likuidimin e...
Data e regjistrimit:09 Janar 2009
Avokat YLLI Kameri
Bulevardi "Zhan D’Ark" pall/6/1 -brinje Gjykates se Rrethit Tirane
Tiranë 1001
Tel: 00355693450100
Mbrojtje ligjore, ne gjykaten e Rrethit Gjyqesor Tirane , Gjykjaten e Apelit dhe ne Gjykaten e Larte...
Data e regjistrimit:20 Mars 2009
COMAX
http://www.comaxi.com
Rruga UÇK 80/3
Prishtinë 10000
Tel: +386 (0)49 468 490
COMAX është themeluar duke u bazuar në praktikat më të mira botërore të disiplinës së menaxhimit,...
Data e regjistrimit:26 Mars 2009
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in