Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Petrol Oti Slovenija L.L.C
Magjistralja Prishtinë-itrovicë
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 563 003; +377 (0)44 148 762
Fax: +381 (0)38 563 031
Ofrojmë: Eurodizel, Benzinë, Gaz, Vajra, Yndyrna, Aditive prodhimi Petrol Slovenija.Cilësi dhe sasi...
Data e regjistrimit:29 Janar 2009
N.T.SH.N PATRONI
http://patroni-ks.com
Malishevë
Fushë Kosovë
Tel:  +377 (0) 44 502 097
Fax: +381 (0) 38 566 663
Patroni mirret me ndertim tregti dhe transport te derivateve te naftes ne Malisheve ne lagjen e re ka...
Data e regjistrimit:27 Shkurt 2007
Korabi Company Shpk
Rr. e Tiranes p.n.
Vushtrri 42000
Tel: +377 (0)44 197 635
Fax: +381 (0)28 571 766
Jemi kompani me nje pervoj gati 20 vjeqare veprimtaria jone eshte tregetia me artikuj ushqimor, te perzier,...
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
Hib Petrol
http://www.hibpetrol.com
Magjistralja Prishtinë - Ferizaj
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 22 126
Fax: +381 (0)290 28 696
Në tërësi posedojmë kapacitete deponuese në sasi prej 4.000.000 litrave derivate të naftës D1,...
Data e regjistrimit:29 Shtator 2006
ERIN Shpk
Fsh. Grabanicë
Klinë
Tel: +377 (0)44 174 295
Tregtia me derivate te naftës, prodhime bujqësore, materiale ndërtimore, etj.
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
ELAN PETROL Shpk
rr.Gj.K.Skenderbeu pn
Vushtrri 42000
Tel: +377 (0)44 197 631
Fax: +381 (0)28 573 373
Supermarkete, stacion karburantesh dhe textil, Tregti me derivate te naftes.
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009
Benita Company shpk
http://www.benitacompany.com
Gremnik
Klinë
Tel: +377(0)44 183 185;(0)44 138 847
-Benita petrol:ofron karburante dhe vajra me shumicë dhe pakicë-Benita produkt:ofron gurë të thyer...
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in