Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English



Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Kompania e Sigurimeve DUKAGJINI
http://www.insurancedukagjini.com
Bulevardi i Dëshmorëve 145
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 543 575
Fax: +381 (0)38 543 576
Ofrojmë këto shërbime:Sigurimin i automjeteve TPL e TPL+, dhe sigurimi KASKO,Sigurimin i pasurisë...
Data e regjistrimit:14 Nentor 2006
Kosova e Re
http://www.kosovaere.com
Rr. Agim Ramadani Nr.1
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 815
Fax: +381 (0)38 28 823
Kompania e sigurimeve "Kosova e Re" është trashëgimtare e shtëpise më të vjetër të...
Data e regjistrimit:12 Shkurt 2007
DUKAGJINI Group
http://www.dukagjinigroup.com
Rr. Fehmi Agani Nr. 16
Pejë
Tel: +381 (0)39 432 025
Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë...
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
ELSIG
http://www.kselsig.com
Rruga e Trepçës, Nr. 15 10000
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 221 112;+381 (0)221 113;+381 (0)38 221 114
Fax: +381 (0)38 221 115
Kompania e Sigurimeve ELSIG zhvillon aktivitetin në industrinë e sigurimeve duke vepruar nga data 02-06-2008...
Data e regjistrimit:25 Maj 2009
Tejon Agency
http://www.tejoni.com
Rruga"Frederik.Shiroka", Kulla A, Ap.6
Tiranë
Tel: +355 (0)4 2264887,+355 (0)69 20 50 838
Fax: +355 (0)4 2420285
Eshte nje agjenci e specializuar qe ofron sherbime ne fushen e Turizmit, Immobiliare dhe Siguracione....
Data e regjistrimit:23 Qershor 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in