Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
MAC - Kolegji Mehmet Akif
http://www.mackosova.com
Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 540 166
Fax: +381 (0)38 540 155
MAC ofron edukim të lartë për nxënës duke u fokusuar në të arriturat akademike dhe zhvillimet...
Data e regjistrimit:11 Nentor 2006
Shkolla e Mesme "28 Nëntori"
Nazim Gafuri
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 243 910
Shkolla e Mesme "28 Nëntori" - Prishtinë.
Data e regjistrimit:15 Shkurt 2007
Shkolla e mesme “Adem Gllavica”
Lipjan
Tel: +381 (0)38 581 023
Shkolla e mesme “Adem Gllavica” - Lipjan.
Data e regjistrimit:20 Shkurt 2007
Gjimnazi “Frang Bardhi”
Mitrovicë
Tel: +381 (0)28 30 747
Gjimnazi “Frang Bardhi” - Mitrovicë.
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2007
Shkolla e Mesme "Abdyl Frashëri"
Sheshi "Bill Klinton"
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 542 102
Shkolla e Mesme "Abdyl Frashëri" - Prishtinë.
Data e regjistrimit:05 Janar 2007
Shkolla e Mesme "Eqrem Qabej"
Nazim Gafurri
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 517 489
Shkolla e Mesme "Eqrem Qabej" - Prishtinë.
Data e regjistrimit:30 Gusht 2008
Prishtina High School
http://www.phs-asi.org
Fahu Postal 322
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 901 901
Ne më të vertetë jemi shkollë Amerikane.
Data e regjistrimit:09 Shtator 2008
Shkolla e Mesme "Sami Frashëri"
Nazim Gafurri
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 243 755
Shkolla e Mesme "Sami Frashëri" - Prishtinë.
Data e regjistrimit:11 Shtator 2008
IAP ShM "Luarasi"
http://www.shmluarasi.com
Bajram Bahtiri p.n.
Prishtinë 10030
Tel: +381 (0)38 246 000
Shkolla e mesme "Luarasi" është institucion arsimor privat (IAP), e themeluar në mars të...
Data e regjistrimit:28 Shtator 2008
Shkolla e Mesme "Dr. Ali Sokoli"
Lagja Pelagonia
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 545 581
Shkolla e Mesme "Dr. Ali Sokoli" - Prishtinë
Data e regjistrimit:06 Tetor 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in