Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishKosova Real Estate
http://www.kosovarealestate.net
Prishtinë 10000
Kosova Real Estate përmes web faqes zyrtare ju mundëson të gjithë agjencioneve te patundshmërive,...
Data e regjistrimit:03 Shtator 2007

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Victoria Real Estate
http://www.troje.itgo.com
Rr. Garibaldi pn.
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 186 586
Keni vendosur te bleni ,te merrni me qira ndonjë banesë, shtëpi, truall apo lokal ateherë jeni në...
Data e regjistrimit:09 Nentor 2006
Tejon Agency
http://www.tejoni.com
Rruga"Frederik.Shiroka", Kulla A, Ap.6
Tiranë
Tel: +355 (0)4 2264887,+355 (0)69 20 50 838
Fax: +355 (0)4 2420285
Eshte nje agjenci e specializuar qe ofron sherbime ne fushen e Turizmit, Immobiliare dhe Siguracione....
Data e regjistrimit:23 Qershor 2009
SWISS KOSOVA AG
http://www.swiss-kosova.com
Hanry Dunant
Prishtinë 10000
Tel: 038 550 219
Fax: 038 550 219
Ndertim i lartë dhe shitje e patundshmerive.
Data e regjistrimit:30 Qershor 2008
Realkos
http://www.realkos.com
Nëna Terezë
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 122 259
Agjensioni per sherbime: Patundshmeri, Perkthime, Keshilla Biznesi, Keshilla Sigurie, Kontabilitet, Rezervime...
Data e regjistrimit:28 Mars 2008
Property Real Estate-Albania
http://www.propalb.com
Rr. Muhamet Gjollesha
Tiranë
Tel: +355 (0)69 257 4799
Shitje-blerje apartamente, villa, toka, ne Shqiperi (Tirane, Durres, Vlore, Sarande). Sherbime turistike,...
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
PRONA.NET
http://www.prona.NET
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 655 911; +377 (0)44 672 671
PRONA.NET Reklamë e pronave - pasurive të paluajtshme.
Data e regjistrimit:03 Maj 2007
PAJTESA
Bulevardi Bill Clinton Nr.36
Prishtinë 10000
Tel: 038 224 189; 044/049 353 048
Fax: 038 224 189
Agjencioni për patundshmëri "Pajtesa" - Shitblerje & Qiradhënje: Banesa, Lokale, Troje,...
Data e regjistrimit:02 Dhjetor 2008
N.T.SH. GALAKTIKA
Rr. Jusuf Gërvalla
Prizren 20000
Tel: +377 (0)44 561 633
Agjencioni yne merret me ndermjetesimin ne shitblerjen e patundshmerive (shtepi, banesa. lokale dhe troje)....
Data e regjistrimit:01 Prill 2008
Metropoli
http://www.myspace.com/patundshmeri
Ulpianë
Prishtinë
Tel: 044-718-263
Fax: 038-549-150
agjencioni ....METROPOLI.... ben shitblerjen e banesave, trojeve, qerajave ,puneve te ndryshme juridike...
Data e regjistrimit:28 Mars 2008
Kosova Real Estate
http://www.kosovarealestate.net
Prishtinë 10000
Kosova Real Estate përmes web faqes zyrtare ju mundëson të gjithë agjencioneve te patundshmërive,...
Data e regjistrimit:03 Shtator 2007
Shko tek faqja: 1 2 3 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in