Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishKosova Real Estate
http://www.kosovarealestate.net
Prishtinë 10000
Kosova Real Estate përmes web faqes zyrtare ju mundëson të gjithë agjencioneve te patundshmërive,...
Data e regjistrimit:03 Shtator 2007

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Victoria Real Estate
http://www.troje.itgo.com
Rr. Garibaldi pn.
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 186 586
Keni vendosur te bleni ,te merrni me qira ndonjë banesë, shtëpi, truall apo lokal ateherë jeni në...
Data e regjistrimit:09 Nentor 2006
Ecoimpex
http://www.ecoimpex-90.com
Rr. Fehmi Agani 9/1
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 222 757
Fax: +381 (0)38 249 263
PËRSHKRIMI I SHKURTËR I HISTORIKUT TË NDËRRMARRJES PRIVATE "ECOIMPEX".Kjo ndërrmarrje...
Data e regjistrimit:14 Nentor 2006
PRONA.NET
http://www.prona.NET
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 655 911; +377 (0)44 672 671
PRONA.NET Reklamë e pronave - pasurive të paluajtshme.
Data e regjistrimit:03 Maj 2007
BUZUKU CONSULTING GROUP
http://www.buzukuconsulting.com
Bulevar M.Tita b.b
Ulqin 85360
Tel: +381 (0)85 401 748
Fax: +381 (0)85 413 538
BUZUKU CONSULTING GROUP ju ofron keto sherbime: Regjistrimi i të gjitha formave të subjekteve afariste,Shërbimet...
Data e regjistrimit:26 Dhjetor 2006
Alfa Information Real Estate
http://www.alfainformation.com
Sheshi Willsonm Ish-Blloku
Tiranë
Tel: +355 (0)4 262871
Fax: +355 (0)4 262871
Alfa Information Real Estate in Tirana Albania & Pristina Kosova - Ne jemi e vetmja zgjidhje per ju!...
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2007
Kosova Immobilien
http://www.kosova-immobilien.com
Rr. Eqrem Çabej nr. 13
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 248 165; +377 (0)44 245 454
Agjensioni i pasurive dhe pronave të paluajtshme KOSOVA IMMOBILIEN ju mundëson për të bërë shitjen...
Data e regjistrimit:20 Qershor 2007
Agjencioni për patundshmeri FJALA
http://www.real.kosova-yp.com/kerko.php?IDagjentit=5
Kompleksi i Ri, Dardani
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 813 957; +381 (0)64 505 0652
Agjencioni për patundshmeri FJALA me perfaqësi në te gjithë Kosoven ben shitjen dhe blerjen e pronave,...
Data e regjistrimit:28 Qershor 2007
Kosova Real Estate
http://www.kosovarealestate.net
Prishtinë 10000
Kosova Real Estate përmes web faqes zyrtare ju mundëson të gjithë agjencioneve te patundshmërive,...
Data e regjistrimit:03 Shtator 2007
F.A.A. Group
http://www.faarealestates.com
Rr. UÇK-së nr.12
Prishtinë 10000
Tel: 038 22 33 11; 044 11 65 68
Fax: 038 22 33 66
F.A.A. Group shërben tregun e patundeshmerise me keto produkte; patundeshmerise (banesave lokaleve...
Data e regjistrimit:03 Shtator 2007
KONTAKTI
Rr. 7 Shtatori
Pejë
Tel: 044 707 474
Agjension me seli në Pejë, bën shit-blerjen e pronave ne te gjithë Kosovën.
Data e regjistrimit:18 Nentor 2008
Shko tek faqja: 1 2 3 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in