Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
SigKos
http://www.sigkos.com
Rr. Sylejman Vokshi Pallati i Kuq
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 24 00 22
Fax: +381 (0)38 24 02 22
Kompania e Sigurimeve SIGKOS ju ofron këto produkte të sigurimeve:Sigurimi i mjeteve motorike,Sigurimi...
Data e regjistrimit:24 Tetor 2008
SIGAL Kosova
http://www.sigal-ks.com
Rruga e UÇK-së, nr.6
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 240 241
Fax: +381 (0)38 240 241
SIGAL Kosova eshte duke operuar qe nga Tetori 2003, Kompania eshte e organizuar plotesisht me Zyrat Qendore...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
Qendra e Kontrollit Teknik të Automjeteve "Sharrbegi"
Rr. William Walker
Tel: +381 (0)29 243 126
Kontrollimi teknik i automjeteve, Plotësimi i dokumentacionit përkatës, Verifikimi dhe regjistrimi...
Data e regjistrimit:19 Dhjetor 2008
Kosovaere-Istog
http://www.kosovaere-istog.co.nr
Fehmi Agani 15
Istog 31000
Tel: 044/138-599
Fax: 039/51-650
Dega e Kompanis se Sigurimeve "Kosova e Re" ne Istog punon qe nga gushti i vitit 2000 dhe deri...
Data e regjistrimit:20 Prill 2007
Kosova e Re
http://www.kosovaere.com
Rr. Agim Ramadani Nr.1
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 815
Fax: +381 (0)38 28 823
Kompania e sigurimeve "Kosova e Re" është trashëgimtare e shtëpise më të vjetër të...
Data e regjistrimit:12 Shkurt 2007
Kompania e Sigurimeve DUKAGJINI
http://www.insurancedukagjini.com
Bulevardi i Dëshmorëve 145
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 543 575
Fax: +381 (0)38 543 576
Ofrojmë këto shërbime:Sigurimin i automjeteve TPL e TPL+, dhe sigurimi KASKO,Sigurimin i pasurisë...
Data e regjistrimit:14 Nentor 2006
Kalina 2
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 170 381
Bëjmë sigurimin e automjeteve, personave fizik, pasurisë së patundshme, zhdoganimin e automjeteve...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
ELSIG
http://www.kselsig.com
Rruga e Trepçës, Nr. 15 10000
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 221 112;+381 (0)221 113;+381 (0)38 221 114
Fax: +381 (0)38 221 115
Kompania e Sigurimeve ELSIG zhvillon aktivitetin në industrinë e sigurimeve duke vepruar nga data 02-06-2008...
Data e regjistrimit:25 Maj 2009
Edona GmbH
http://www.edona.ch
Hochstrasse 115
Schaffhausen 8200
Tel: +41 52 624 0174
Fax: +41 52 624 0525
Agjensioni Edona GmbH, organizon udhëtime me autobus modern, Zvicer-Kosovë-Zvicer.Edona GmbH, është...
Data e regjistrimit:06 Prill 2008
DUKAGJINI Group
http://www.dukagjinigroup.com
Rr. Fehmi Agani Nr. 16
Pejë
Tel: +381 (0)39 432 025
Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë...
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in