Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Basri Jupolli
http://www.avokat-ks.com
Rr. Rexhep Luci 7/2
Prishtinë 10000
Tel: +38138 248 714, 248 718
Fax: +38138 245 655
AVOKAT - ATTORNEY AT LAW
Data e regjistrimit:20 Shkurt 2007
AlbMedia
Fushe Kosove
Fushë Kosovë
Tel: +381 (0)63 862 8453
Ofrojme keshilla profesionale në marketing dhe biznes!
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
BUZUKU CONSULTING GROUP
http://www.buzukuconsulting.com
Bulevar M.Tita b.b
Ulqin 85360
Tel: +381 (0)85 401 748
Fax: +381 (0)85 413 538
BUZUKU CONSULTING GROUP ju ofron keto sherbime: Regjistrimi i të gjitha formave të subjekteve afariste,Shërbimet...
Data e regjistrimit:26 Dhjetor 2006
TBI Studio Ligjore/Zyre Avokatore
http://www.tbi-al.com
Veve Business Center 305, 309/1
Tiranë
Tel: +355 (0)68 2037 355
Fax: +3554228962
T.B.I. Consulting Sh.p.k. është një Studio Ligjore/Zyre Avokatore shumë aktive në çështje penale...
Data e regjistrimit:29 Janar 2007
Advokatur & Rechtsberatung TRIAS
http://www.advokatur-trias.ch
Effingerstrasse 8
Bern 3011
Tel: +41 (0)31 318 03 03
Fax: +41 (0)31 318 03 04
Ne jemi aktiv në të gjitha fushat e ligjit Zvicerian: të punës, familjes, martesave, kriminalitetit,...
Data e regjistrimit:29 Gusht 2007
Avokat Zenullah Pirraku
http://www.avokat.co.nr
Rr.Fehmi e Xheva Lladrovci
Drenas 13000
Tel: +377 (0)44 248 130
Kryejm këto sherbime:Keshilla juridike, Padi te ndryshme, Ankesa, Kontrata, Perfaqsime, Ndermjetsime,...
Data e regjistrimit:13 Prill 2008
SDLC Services
http://www.sdlcservices.com
Ulpianë
Prishtinë 10000
Welcome to SDLC Services Strategy Development and Legal Consultancy Services is a newly established...
Data e regjistrimit:13 Mars 2008
Landratsamt München, Kreisjugendamt - Sozialpädagogische Familienhilfe
Mariahilfplatz 17
München 81541
Tel: 0049179 888 0321
Keshilltare shqiptare ne Gjermani.
Data e regjistrimit:01 Tetor 2008
Germanistika
Metush Krasniqi p.n.
Ferizaj 70000
Tel: +377 ())44 208 581
Perkthyes Gjyqesor i Gj.Gjermane prane Gjykates se Qarkut ne Gjilan.Perkthej te gjitha shkresat juridike,si...
Data e regjistrimit:30 Tetor 2008
Avokat YLLI Kameri
Bulevardi "Zhan D’Ark" pall/6/1 -brinje Gjykates se Rrethit Tirane
Tiranë 1001
Tel: 00355693450100
Mbrojtje ligjore, ne gjykaten e Rrethit Gjyqesor Tirane , Gjykjaten e Apelit dhe ne Gjykaten e Larte...
Data e regjistrimit:20 Mars 2009
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in