Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Qendra Klinike Universitare - QKU
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 500 600
Qendra Klinike Universitare - QKU.
Data e regjistrimit:05 Shkurt 2007
Agjensioni i Kosovës për Produkte Medicinale
http://www.k-ma.org/
Qendra Klinike Universitare
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 512 809
Fax: +381 (0)38 512 810
Agjensioni i Kosovës për Produkte Medicinale.
Data e regjistrimit:05 Shkurt 2007
Shtëpia e Shëndetit
Mitrovicë
Tel: +381 (0)28 30 745; 31948
Shtëpia e Shëndetit - Mitrovicë.
Data e regjistrimit:20 Shkurt 2007
Enti i Mjekësisë Urgjente
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 223 863
Enti i Mjekësisë Urgjente - Prishtinë.
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2007
Grupi per Studime Mjekesore dhe Ekologjike
http://www.gsmesite.org
Gustav Mayer A1/5
Prishtinë 10000
Tel: 038 226 412
Grupi për Studime Mjekësore dhe Ekologjike është organizatë me karakter hulumtues dhe lobues misioni...
Data e regjistrimit:10 Nentor 2008
Klinika Euromed
http://www.klinika-euromed.com
Rr. Nena Tereze 158
Fushe Kosove 12000
Tel: 038 534 072
Fax: 038 534 073
Klinika Euromed eshte spitali i pare i pergjithashem i licencuar dhe aktualisht spitali me i madh ne...
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in