Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Roshkodoli
Isniq
Deçan
Tel: +377 (0)44 182 812; +377 (0)44 180 412
Prodhojmë: Konstruksione metalike, shkallë emergjente, seperacione të rërës. Japim garanci një...
Data e regjistrimit:03 Korrik 2009
RAR Sh.p.k
Ernest Koliqi
Pejë 30000
Tel: +381 (0)39 423600
Fax: +381 (0)39 423600
Prodhues te elementeve dekoruese nga celiku, konstrucioneve te renda dhe te lehta nga celiku, prodhues...
Data e regjistrimit:27 Janar 2008
PLASTIKA
FUSHË KOSOVË
PODUJEVË
Tel: 038-536-862
Fax: 038-534-018
Kompania "PLASTIKA" merret me riciklimin e folisë dhe plastikës,prodhimin e folisë dhe ...
Data e regjistrimit:31 Maj 2007
Pespa & Albania Alumin
http://www.pespagroup.com
Rr. Nëna Terezë
Fushë Kosovë
Tel: +377 (0)44 508 301
Fax: +381 (0)38 534 147
Themeluar ne vitin 1995 me misionin e perparimit ne fushen e aluminit dhe standartizimin e kesaj fushe,...
Data e regjistrimit:02 Mars 2009
PAP METAL IMPEX
http://www.papmetal.al
Km. 3, Xhafzotaj
Durrës
Tel: +355 575 20054
Fax: +355 575 20054
Prodhojme profile dhe tubo ne te ftohte prej llamarine celiku te nxehte, te ftohte dhe te xinguar me...
Data e regjistrimit:25 Qershor 2009
NTP "PREMTIMI"
Kmetoc
Gjilan 60000
Tel: +377 (0)44 151 696; 049 151 696
Bejme te gjitha punet me llamarine: Montojme, prodhojme, shesim.
Data e regjistrimit:31 Dhjetor 2008
NPSH ,,JETA’’
Mitrovicë 40010
Tel: +377 (0)44 233 045
Ofrojm thika të ndryshme: për industrinë e metaleve; gomes dhe plastikës; lertës, për industrinë...
Data e regjistrimit:13 Maj 2008
N.T.P.SH. Muja
Fshati Duraj
Kaqanik
Tel: +377 (0)44 130 299; 044 225 410
Bëjmë furnizimin me makineri për përpunimin e metaleve, makinave ndërtimore, Eskavator, Bullduzher,...
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2008
INTER STEEL
http://www.intersteel-ks.com
Ahmet Krasniqi Rr. 123
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 245 225; +377 (0)44 189 861
Fax: +381 (0)38 245 225
Fabrika për prodhimin e profilavedhe gypave të çelikut-metalit.Inter steel prodhonë gypa katror prej15x15-60x60...
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2008
IDEAL VOKSHI
Rr. 247/7
Pejë
Tel: +381 (0)39 427 845; +377 (0)44 137 832
Bëjmë përpunimin dhe shitjen e rrethojave dekorative, si dhe shitjen e të gjitha llojeve të profileve...
Data e regjistrimit:19 Dhjetor 2008
Shko tek faqja: 1 2 3 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in