Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
NOLL
http://www.noll-kosova.de
Apollonia2
Fushë Kosovë 12000
Tel: +381 (0)38 736 047
Ndermarrja NOLL ju ofron vegla pune dhe makina industriale te reja dhe te perdorua.Distributor gjeneral...
Data e regjistrimit:21 Mars 2009
N.T.P.SH. Muja
Fshati Duraj
Kaqanik
Tel: +377 (0)44 130 299; 044 225 410
Bëjmë furnizimin me makineri për përpunimin e metaleve, makinave ndërtimore, Eskavator, Bullduzher,...
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2008
Sandvik Representative Office in Kosovo
http://www.sandvik.com
Rr. Qendra Tregtare Nr.2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 552 570
Zyra Perfaqesuese e Sandvik-ut ne Kosove eshte hapur me 5 nentor 2008, dhe do t’i zhvillojë aktivitetet...
Data e regjistrimit:10 Nentor 2008
M.I materiale industriale
http://www.materialeindustriale.com
M.I materiale industriale. Firme intermediare qe operon kryesisht me firma Italiane dhe Gjermane , ne...
Data e regjistrimit:27 Shkurt 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in