Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishSwisscontact
http://www.swisscontactkos.org
Rr. 6 Hamdi Gashi Nr. 32
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 517 543
Fax: +381 (0)38 517 543
Swisscontact është një organizatë, që udhëheqë në promovimin e sektorit privat në vendet në...
Data e regjistrimit:29 Prill 2008

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
APPK
http://www.appk.org
Andrea Gropa p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 243 474
Fax: +381 (0)38 243 475
Ndërmjetësime në punësim, Përkrahje në Themelimin e bizneseve, Trajnime profesionale, Organizimi...
Data e regjistrimit:05 Tetor 2006
Asociacioni i Gazetarëve Profesionistë të Kosovës
http://www.apjk.org
Bell Popova Nr. 6
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 551
Fax: +381 (0)38 244 551
AGPK është një organizatë joqeveritare, joprofitabile. AGPK promovon, inkurajon dhe punon për të...
Data e regjistrimit:01 Mars 2007
Emancipimi Civil Ma Ndryshe
http://www.ecmandryshe.org
Dardania SU 1/3 A, Nr.30
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 193 553; +377 (0)44 116 448
Organizata Jo-Qeveritare "Emancipimi Civil Ma Ndryshe" është formuar nga një grup të rinjësh...
Data e regjistrimit:18 Mars 2007
fondacioni Drini@Drini i vogël
http://www.ustream/channel/nnazim
Meriman Jakupi 30
Prizren 22000
Tel: +377 44 670135
Te gjitha donacione qe akumulohen brenda kesaj organizate humanitare jane te dedikuara shtresave te rrezikuara...
Data e regjistrimit:11 Shkurt 2010
Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur
http://www.kfos.org
Ulpiana, Imzot Nikëprelaj, Nr 13
Prishtinë
Tel: +381 38 542 160
Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur është një organizatë lokale dhe joqeveritare e cila...
Data e regjistrimit:11 Janar 2007
Fondi për Agropërpunim dhe Rivitalizimi Industrial (FAIR)
http://www.fairkosovo.org
Ismail Qemaili 18, Arberi II
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 249 042
Fax: +381 (0)38 249 039
FAIR-i është i financuar nga Bashkimi Evropian, i menaxhuar nga Agjencia Evropiane për Rindërtim...
Data e regjistrimit:07 Prill 2007
Instituti i Integrimit të Jetimëve të Kosovës
Rr. Demë Ahmeti, p.n.
Prishtinë 10000
Instituti i Integrimit të Jetimëve ka për qëllim që të mbrojë interesat e jetimëve në Kosovë,...
Data e regjistrimit:22 Tetor 2008
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut
http://www.cdhrf.org
Rr. Ylfete Humolli nr. 5
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 249 006
Fax: +381 (0)38 244 029
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut (KMDLNJ) është themeluar më 14 dhjetor...
Data e regjistrimit:19 Nentor 2006
Lëvizja “VETËVENDOSJE!"
http://www.vetevendosje.org
Rr. Perandori Justinian, nr.15
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 222 704
Lëvizja “VETËVENDOSJE!".
Data e regjistrimit:30 Janar 2007
OJQ Down Syndrome Kosova
http://www.downsyndromekosova.org
Kroi i Bardhë, G,Nr 72 Dardania
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 545 715
OJQ Down syndrome Kosova eshte organizat nacional, multietnike dhe per mision ka, ngritjen e dinjitetit...
Data e regjistrimit:08 Prill 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in