Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ)
http://www.kqz-ks.org
Rr. Agim Ramadani p.nr.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 551 679
Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) është themeluar me Rregulloren e ndryshuar të UNMIK-ut 2000/21 të...
Data e regjistrimit:01 Shtator 2007
Kryeministri i Kosovës
http://www.ks-gov.net/pm
Prishtinë
Faqja zyrtare e kryeministrit te Kosovës.
Data e regjistrimit:17 Nentor 2006
Kuvendi i Kosovës
http://www.kuvendikosoves.org
Rr. Nëna Tereze
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 211 186
Fax: +381 (0)38 211 188
Kuvendi i Kosovës
Data e regjistrimit:06 Tetor 2006
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
http://www.mafrd-ks.org
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 200 38 441
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
Data e regjistrimit:11 Dhjetor 2006
Ministria e Drejtësisë
http://www.md-ks.org
Prishtinë 10000
Web faqja zyrtare e Ministrisë së Drejtësisë.
Data e regjistrimit:17 Shtator 2007
Ministria e Ekonomisë dhe Financave
http://www.mfe-ks.org
Rr. Bill Klinton dhe Nëna Terezë
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 540 564
Ministria e Ekonomisë dhe Financave
Data e regjistrimit:08 Tetor 2006
Ministria e Energjisë dhe Minierave
http://www.mem-ks.com
Qyteza Pejton rr. "Sejdi Kryeziu" nr. 5
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 200 213 02
Fax: +381 (0)38 200 213 02
Ministria e Energjisë dhe Minierave.
Data e regjistrimit:09 Tetor 2006
Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës
http://www.mksf-ks.org
Prishtinë 10000
Qeveria e Kosovës - Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës.
Data e regjistrimit:17 Dhjetor 2008
Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor
http://www.mmph.org
Rr. Nazim Gafurri 31
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 517 800
Fax: +381 (0)38 517 845
Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor
Data e regjistrimit:06 Tetor 2006
Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale
http://www.mpms-ks.org
Ndërtesa e re e Fakultetit Ekonomik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 228
Fax: +381 (0)38 244 229
Ministria e Punës dhe e Mirëqenies Sociale.
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2007
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in