Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Agjencia Kosovare e Mirëbesimit - AKM
http://www.kta-kosovo.org
Rr. Ilir Konushevci Nr. 8
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 500 400
Fax: +381 (0)38 248 076
AKM-ja është themeluar për të ruajtur apo shtuar vlerën, qëndrueshmërinë afariste dhe qeverisjen...
Data e regjistrimit:19 Dhjetor 2006
Alliance for a New Kosovo
http://www.newkosovo.org
The mission of the Alliance for a New Kosovo is to engage the international community in a dialogue on...
Data e regjistrimit:20 Dhjetor 2006
American Council for Kosova
http://www.savekosova.org
The American Council for Kosova Independence is a U.S. nonprofit organization dedicated to promoting...
Data e regjistrimit:20 Dhjetor 2006
Amnesty International
http://www.amnesty.org/ailib/intcam/kosovo/
Faqja e Kosovës
Amnesty International - Faqja e Kosovës.
Data e regjistrimit:11 Tetor 2006
Banka Botërore - Faqja e Kosovës
http://www.worldbank.org/html/extdr/kosovo/
Banka Botërore - Faqja e Kosovës.
Data e regjistrimit:24 Nentor 2006
Dogana e Kosovës
http://www.dogana-ks.org
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 542 411
Fax: +381 (0)38 542 065
Shërbimi doganor i Kosovës.
Data e regjistrimit:23 Dhjetor 2006
EUPTK
http://www.eupt-kosovo.eu
Rr. Mbreteresha Teuta 21,
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 5139 300
Fax: +381 (0)38 5139 333
EUPTK - Përgatitjet për EULEX Kosovë - Misioni Evropian për Sundimin e Ligjit.
Data e regjistrimit:08 Prill 2008
Institucioni i Ombduspersonit në Kosovë
http://www.ombudspersonkosovo.org/
Rr. Agim Ramadani p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 501 401
Fax: +381 (0)38 545 302
Institucioni i Ombduspersonit në Kosovë.
Data e regjistrimit:11 Tetor 2006
Këshilli Britanik në Kosovë
http://www.britishcouncil.org/kosovo/
Perandori Justinian Nr.6
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 243 292
Fax: +381 (0)38 243 292
Ne jemi duke punuar në Kosovë që nga Shtatori i vitit 1999. Qëllimi jonë është që të krijojmë...
Data e regjistrimit:14 Shkurt 2007
Misioni Europian në Kosovë
http://www.euinkosovo.org
Zyra Qendrore e Qeverisë
Prishtinë 10000
Faqja e Misionit Europian në Kosovë.
Data e regjistrimit:19 Nentor 2006
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in