Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Euro Coop
Rruga e Prishtinës p.n.
Shtime 72000
Tel: 044 142 519; 044 201 883
Tek Euro Coop ju do të gjeni: teknikë të bardhë, artikuj elektro-energjetik, paisje për hidrosanitari,...
Data e regjistrimit:13 Shtator 2008
Fatoni
Rr. Rrustem Statovci nr.29/A
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 434 311
Ofrojmë material instalues për ujësjellës, sanitari, kanalizim, material elektrik ngjyra dhe llaqe,...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2008
M.I materiale industriale
http://www.materialeindustriale.com
M.I materiale industriale. Firme intermediare qe operon kryesisht me firma Italiane dhe Gjermane , ne...
Data e regjistrimit:27 Shkurt 2008
N.T.P "Cena Comerce"
Partizani 10
Pejë 30000
Tel: +377 (0)44 221 556
Tregtojm mallra elektrike me shumicë dhe pakicë.Kabllot e te gjitha llojeve,Ndërprerësa dhe Priza,Ndriqim...
Data e regjistrimit:23 Shtator 2007
N.T.P FEJZA COMM
Rruga Skenderbeu
Burim
Tel: 044 138 590
Fax: 039 51 720
Ofrojmë material rryme, ujësjellsit, ngjyra, sanitari, qeramika. Materialet jua dergojmë deri në...
Data e regjistrimit:09 Mars 2009
N.T.SH. "ELEKTROHETA"
Magj: Ferizaj-Prishtinë
Ferizaj 70000
Tel: 0290 322 909
Fax: 0290 322 909
Ndermarrja jon mirret me ndertimin e nenstacioneve, kabinat e transformacionit, linjat e tensionit te...
Data e regjistrimit:12 Dhjetor 2008
NPT RIMA
http://www.rima-ks.com
Lidhja e Prizrenit, #161
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 247 841
Fax: +381 (0)38 247 841
- Shitja me shumicë, distribuimi në qytetet dhe qendrat më me rëndësi të Kosovës.- Salloni i shitjes...
Data e regjistrimit:11 Qershor 2007
Rea Commerce
http://www.reacommerce.com
Rr. UÇK-së, 105/1
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 222
Fax: +381 (0)38 246 333
Bëjmë shitjen e aparateve fotokopjuese, kompjuterave, printerave, tonerave dhe servisimin e tyre. Gjithashtu...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006
Salloni i Sanitarisë "NATEX"
Krushë e Madhe
Rahovec
Tel: +377 (0)44 139 446; +377 (0)44 229 867
Ofrojmë: Material të ujit dhe Sanitari, Keramikë, Materiale të rrymës, ngjyra, etj.
Data e regjistrimit:27 Nentor 2008
Tomi-elektro
Sohudoll i Ulët
Mitrovicë 38220
Tel: +377 (0)44 175 034
Kryejmë te gjitha instalimet elektrike dhe punët ndertimore.
Data e regjistrimit:06 Tetor 2006
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in