Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
" ANSIDOBE " SH.P.K
Lagjia "MATI 1"
Prishtine 10000
Tel: +377 (0)
" ANSIDOBE " SH.P.K me seli ne Prishtine, eshte biznes i sapo themeluar por ekipi i cili funksionon...
Data e regjistrimit:26 Maj 2013
"Vali Commerc"
Rr.Jasharajve
Drenas 13000
Tel: 044 181 084
Vali Commerc -drenas Ofron per shitje :Teknik te bardh,material elektrik,vegla pune...Te gjitha keto...
Data e regjistrimit:14 Korrik 2009
AMADEUS GROUP
http://www.amadeus-group.com
Zona Industriale, Fushë-Kosovë
Prishtinë 10000
Tel: +381(0) 38 246 247
Fax: +381(0) 38 246 248
AMADEUS GROUP S.A. është Distributor Ekskluziv Zyrtar i shoqërive më të njohura në botë për prodhimin...
Data e regjistrimit:13 Mars 2007
Aurora
http://www.aurora-ks.biz
Magjistralja Prishtinë-Shkup km 4
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 145 738, +377 (0)44 869 727
Kompania Aurora është kompani private me traditë 16 vjecare e cila merret me material dhe paisje elektrike...
Data e regjistrimit:27 Maj 2008
Bifurkacioni
Rr. Epopeja Jezercit, nr 80
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 28 780; +377 (0)44 120 434
Ju ofrojm materiale ndërtimore dhe elektrike, fasada, knauf, suvatim dhe izolime të shtëpive.
Data e regjistrimit:02 Nentor 2008
Central Air Sistem
http://www.central-sistemair.biz
Prishtinë
Prishtinë
Tel: +41 91 863 26 57
Bëjmë shitje e sistemit qendror të thithjes së pluhurit (shtëpi private, banesa, hotele, zyre etj)....
Data e regjistrimit:12 Mars 2009
ELEKTRO AG
http://www.elektroag-ks.com
Rr. Vushtrrisë nr.7
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 432
Fax: +381 (0)38 246 415
Ndërmarje për projektime, distribuime, ekzekutime të materialit elektrik dhe instalimeve.Ndërmarje...
Data e regjistrimit:11 Dhjetor 2008
ElektroAri
Nënë Tereza
Fushë Kosovë
Tel: +381(0)38 721 105
Fax: +381(0)38 721 105
ElektroAri - Ofrojme material elektrik.
Data e regjistrimit:02 Maj 2009
ELTING electronics
http://www.elting-el.com
Rr. Gazmend Zajmi, nr.9
Prishtinë 10060
Tel: 038 500 800
Fax: 038 244 024
Shërbime Radio-telekomunikative, Komunikime me kapacitet të lartë sisteme mikrovalore, Sisteme për...
Data e regjistrimit:20 Gusht 2008
ELTRISI
Rr. Lidhja e Prizrenit p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 932; +377 (0)44 500 526; 044 113 621
Fax: +381 (0)38 224 932
Shitja e mallit elektrik me shumicë e pakicë, shërbime elektrike dhe projektime.
Data e regjistrimit:08 Shtator 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in