Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishTRA-MET-AL
Ahemt gjikolli
Pejë 30000
Tel: +377 (0)44 148 875; 044 463 004
Ndermarja TRAMETAL meret me punimin e te gjitha puneve me metal"INOX" si dyer,dritare,rrethoja,gilindera...
Data e regjistrimit:15 Shtator 2009

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
"vllezerit bekteshi"
rr."vezir jashari" PN
Ferizaj 70000
Tel: 044641935
firm ndertimore...ndertim i vrazhd si dhe me fasada te ndryshme...pra ndertim qelesat ne dor...per me...
Data e regjistrimit:10 Gusht 2009
AGIKONS
http://www.agikons.com
Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit" A0/1
Tiranë
Tel: +355 (0)48 830003; +355 (0)69 20 87127
Fax: +355 (0)48 830004
AGI Kons" është një shoqëri që i ka fillimet e saj në vitin 2002. E organizuar në një mënyrë...
Data e regjistrimit:26 Korrik 2009
AIC
http://www.aiclass.eu
AIC Center Building
Tiranë
Tel: Different langage only mail.
AIC is multi wide a company on the globalised market. Our trading alliance with a lot biggest companies...
Data e regjistrimit:03 Nentor 2008
AL-TRADE
http://www.altrade-ks.com
Gllogoc
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 544 063; +377 (0) 44 169 662; +377 (0)44 170 971
NNTP "AL-TRADE" ka për qëllim që të zhvillohet duke shfrytëzuar teknologjinë më të...
Data e regjistrimit:03 Korrik 2009
ALBED
Rr. Kongresi i Manastirit
vushtrri
Tel: +381(0)28 72 660
Fabrika e prodhimit te mobiljeve.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Alpina
Vellëzerit Fazliu
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 609 362
Te gjitha llojet dhe ngjyrat e laminatit mund ti gjeni tek ne, gjithashtu bejmë renovimin e banesave,...
Data e regjistrimit:22 Janar 2008
Arb-Rini
http://www.arb-rini.com
Rr. Rexhep Bislimi nr. 129
Ferizaj 70000
Tel: 0290 328 177; 044 133 055
Fax: 0290 328 177
Ndërmarrja Arb-Rini ju ofron materiale të ndryshme për punët përfundimtare në ndërtimtari, si...
Data e regjistrimit:06 Nentor 2008
ArsProjecting Group
http://www.arsprojecting.com
Rr. Reqakut
Ferizaj 70000
Tel: 044174343
Fax: 0290323206
Posedojmë përfaqësinë e firmes se mirenjohure gjermane "BRILLUX".Ngjyra, Llaqe, Epoxide,...
Data e regjistrimit:20 Prill 2009
AS-COM Group Ltd.
http://www.ascom-group.com
Zona Industriale nr.315
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 245 783
Fax: +381 (0)38 245 783
Ndërtojmë objekte industriale, objekte shëndetësore dhe arsimore, objekte te banimit. Gjithashtu...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
Asfalti
Guranjak
Pejë
Tel: +381 (0)39 31 323; +377(0)44 195 562
Kompania e jonë kryen: Të gjitha punët në ndërtimin e ulët.Bëjmë prodhimin e asfaltit dhe zh...
Data e regjistrimit:10 Shkurt 2007
Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6 7 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in