Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
CF Progresi
http://www.cfprogresi.com
Rr. Bujanocit km. i 3-te, p.n.
Gjilan 60000
Tel: +381 280 326 788
Fax: +381 280 321 499
Fabrika e prodhimit te kabllove elektrike, Gjilan.
Data e regjistrimit:18 Qershor 2008
Komtel Project Engineering
http://www.komtelpe.com
Rr. Agim Ramadani 34/7
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 545
Fax: +381 (0)38 222 720
Komtel Project Engineering është lider në Kosovë në lëminë e Teknologjisë Informative dhe Komunikimeve...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006
N.T.P "Cena Comerce"
Partizani 10
Pejë 30000
Tel: +377 (0)44 221 556
Tregtojm mallra elektrike me shumicë dhe pakicë.Kabllot e te gjitha llojeve,Ndërprerësa dhe Priza,Ndriqim...
Data e regjistrimit:23 Shtator 2007
NPT RIMA
http://www.rima-ks.com
Lidhja e Prizrenit, #161
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 247 841
Fax: +381 (0)38 247 841
- Shitja me shumicë, distribuimi në qytetet dhe qendrat më me rëndësi të Kosovës.- Salloni i shitjes...
Data e regjistrimit:11 Qershor 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in