Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AMADEUS GROUP
http://www.amadeus-group.com
Zona Industriale, Fushë-Kosovë
Prishtinë 10000
Tel: +381(0) 38 246 247
Fax: +381(0) 38 246 248
AMADEUS GROUP S.A. është Distributor Ekskluziv Zyrtar i shoqërive më të njohura në botë për prodhimin...
Data e regjistrimit:13 Mars 2007
ELEKTRO AG
http://www.elektroag-ks.com
Rr. Vushtrrisë nr.7
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 432
Fax: +381 (0)38 246 415
Ndërmarje për projektime, distribuime, ekzekutime të materialit elektrik dhe instalimeve.Ndërmarje...
Data e regjistrimit:11 Dhjetor 2008
Euro Coop
Rruga e Prishtinës p.n.
Shtime 72000
Tel: 044 142 519; 044 201 883
Tek Euro Coop ju do të gjeni: teknikë të bardhë, artikuj elektro-energjetik, paisje për hidrosanitari,...
Data e regjistrimit:13 Shtator 2008
INET
http://www.inetkosova.com
Zona Industriale Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 545 507
Shitje dhe instalim e sistemeve të sigurimit - alarme të vjedhjes (DSC-Kanadë) dhe të zjarrit (Bentel-Itali),...
Data e regjistrimit:06 Gusht 2007
M.I materiale industriale
http://www.materialeindustriale.com
M.I materiale industriale. Firme intermediare qe operon kryesisht me firma Italiane dhe Gjermane , ne...
Data e regjistrimit:27 Shkurt 2008
N.T.P "Cena Comerce"
Partizani 10
Pejë 30000
Tel: +377 (0)44 221 556
Tregtojm mallra elektrike me shumicë dhe pakicë.Kabllot e te gjitha llojeve,Ndërprerësa dhe Priza,Ndriqim...
Data e regjistrimit:23 Shtator 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in