Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Auto Elektricist DINAMA
http://www.dinama.net
Ramjan
Viti 61060
Tel: +377 (0)44 193 847
Dinama ju ofron gjithçka për të gjitha llojet e makinave, kamioneve, bagerave dhe mjeteve te ndryshme...
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
ELEKTRO SERVIS DINI & gorenje
http://elektroservisprishtina.webs.com/
Prishtine
Prishtinë 10000
Tel: 044 600 321; 049 600 321; 045 600 321
Riparojme dhe instalojme te githa paisjet e Amviserise, industrise (prodhimtarise)etj.
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
ELEKTROMOTORI
Komoran
DRENAS 13050
Tel: +377 (0)44 242 944
Riparimi iElektomotorave0-80KW,Gjeneratorave,transormotorave.
Data e regjistrimit:10 Tetor 2009
Fokus Service
http://www.FokusService.com
Rr. Rexhep Luci ( afer Kinemase ABC )
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 374 594
Fokus Service ben riparimin e Foto dhe Video Paisjeve digjitale. Per me shume Visitoni web faqent tonë...
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2006
Frigo Term
http://www.frigoterm.8m.com
Magjistralja Prizme-Therandë. km.8
Therandë
Tel: +386 (0)49 128 481
Paisje; per gastronomi, frigorifer te gjitha llojeve per bare dhe restorane, te importuara nga italia...
Data e regjistrimit:24 Tetor 2008
Ing Servis
Rr. Vellëzërit Fazliu Nr. 44
Prishtinë 10000
Tel: 044 118 616
Fax: 038 553 558
Ju ofrojmë këto shërbime:- Instalime të ujit, - Elektro-instalime, - riparime te teknikës së bardhë...
Data e regjistrimit:08 Shkurt 2009
Servis gjeneratorve
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 158 931
Servisimin dhe mirmbajtjen e gjeneratorve prej 6-1000 KVA,Tipi:Perkins,Volvo,Commins etj.
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Tomi-elektro
Sohudoll i Ulët
Mitrovicë 38220
Tel: +377 (0)44 175 034
Kryejmë te gjitha instalimet elektrike dhe punët ndertimore.
Data e regjistrimit:06 Tetor 2006
Trafomont
Rr. Nëna Terezë
Gjakovë
Tel: +377 (0)44 134 171; 044 207 201
Bëjmë riparimin e elektromotorëve, gjeneratorëve dhe trafove të ndryshme.
Data e regjistrimit:10 Tetor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in