Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AMADEUS GROUP
http://www.amadeus-group.com
Zona Industriale, Fushë-Kosovë
Prishtinë 10000
Tel: +381(0) 38 246 247
Fax: +381(0) 38 246 248
AMADEUS GROUP S.A. është Distributor Ekskluziv Zyrtar i shoqërive më të njohura në botë për prodhimin...
Data e regjistrimit:13 Mars 2007
GMI & Atlas Copco
Fsh. Babush
Ferizaj
Tel: +381 (0)38 245 746
Fax: +381 (0)38 245 746
Mirëmbajtje dhe shitje te kompresorëve dhe gjeneratorëve. Përfaqesues i prodhimeve të ATLAS COP...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Komtel Project Engineering
http://www.komtelpe.com
Rr. Agim Ramadani 34/7
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 545
Fax: +381 (0)38 222 720
Komtel Project Engineering është lider në Kosovë në lëminë e Teknologjisë Informative dhe Komunikimeve...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006
Kontanti
http://www.kontanti.com
Afër aeroportit
Sllatinë
Tel: +377 (0)44 120-803; +377 (0)44 211-600
Fax: +381 (0)38 566 766
Prej tashi të gjitha firmat botërore të gjeneratorëve me çmime shume të volitshme vetëm tek n...
Data e regjistrimit:05 Korrik 2009
M.I materiale industriale
http://www.materialeindustriale.com
M.I materiale industriale. Firme intermediare qe operon kryesisht me firma Italiane dhe Gjermane , ne...
Data e regjistrimit:27 Shkurt 2008
Rea Commerce
http://www.reacommerce.com
Rr. UÇK-së, 105/1
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 222
Fax: +381 (0)38 246 333
Bëjmë shitjen e aparateve fotokopjuese, kompjuterave, printerave, tonerave dhe servisimin e tyre. Gjithashtu...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006
Universal Devolli
http://www.universaldevolli.com
Rr. Adem Jashari Nr. 212
Pejë
Tel: +381 (0)39 34 409
Fax: +381 (0)39 34 409
Gjeneratora, pompa, motorrsharra, barpreresa, çelsa, brava, saldime, etj.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in