Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
DILLONI Export-Import
http://www.dillonibenz.com
Miradi e Epërme
Fushë Kosovë
Tel: 038 566 555;
Fax: 038 566 556
DILLONI Export-Import është ndërmarrje shërbyese tregtare me seli në Miradi të Epërme në Fushë...
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2008
Inter As Petrol
Rr. Hasan Prishtina p.n.
Kastriot 15000
Tel: +381 (0)38 560 200
Tek Inter As Petrol ju mund të furnizoheni me karburantedhe vaj të të gjitha llojeve, me shumicë...
Data e regjistrimit:21 Shtator 2008
Molika Company
http://www.molikacompany.net
Fsh. Raushiq
Pejë
Tel: +381 (0)39 33 040
Molika-Company është përfaqesues eksluziv i dyerve dhe dritareve të prodhimit Gjerman EURO-MEETH.Njëkosisht...
Data e regjistrimit:13 Dhjetor 2007
Qendra e Kontrollit Teknik të Automjeteve "Sharrbegi"
Rr. William Walker
Tel: +381 (0)29 243 126
Kontrollimi teknik i automjeteve, Plotësimi i dokumentacionit përkatës, Verifikimi dhe regjistrimi...
Data e regjistrimit:19 Dhjetor 2008
Reforma Company
http://www.reforma-pr.com
Fsh. Shkabaj
Kastriot
Tel: +381 (0)38 563 018
Fax: +381 (0)38 563 019
Në kuader te kompanisë Reforma bejnë pjesë këto sektore:- Sektori i shitjes se autopjeseve,- Auto...
Data e regjistrimit:01 Dhjetor 2006
Xhelali
Lubizhdë, rr Magjistrale
Prizren
Tel: +381 (0)29 44 974
Kontrollimit teknik, qendër moderne në të cilën kryejm shërbimet e kontrollimit të veturës suaj...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in