Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ADA Petrol
Sllatinë
Fushë Kosovë
Tel: +377 (0)44 115 460
Pompë e të gjitha derivateve djegëse me shumicë dhe pakicë.
Data e regjistrimit:29 Shtator 2006
Benita Company shpk
http://www.benitacompany.com
Gremnik
Klinë
Tel: +377(0)44 183 185;(0)44 138 847
-Benita petrol:ofron karburante dhe vajra me shumicë dhe pakicë-Benita produkt:ofron gurë të thyer...
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2007
Besimi Commerce Sh.p.k
Rr. Komandant Kumanova p.n
Shtime
Tel: +381 (0)38 556 282
Fax: +381 (0)38 556 282
1. Shitja e të gjithave materialeve ndërtimore për ndërtime të vrazhda, për fazën e meremetimit,...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
DILLONI Export-Import
http://www.dillonibenz.com
Miradi e Epërme
Fushë Kosovë
Tel: 038 566 555;
Fax: 038 566 556
DILLONI Export-Import është ndërmarrje shërbyese tregtare me seli në Miradi të Epërme në Fushë...
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2008
Drini Petrol
http://www.drinipetrol.com
7 Shatori
Pejë
Tel: +377 (0)44 503 190
"24h Hapur, Pompa dhe Minimarketi" Oferojm karburante dhe vajra me shumicë dhe pakicë.
Data e regjistrimit:13 Mars 2009
ELAN PETROL Shpk
rr.Gj.K.Skenderbeu pn
Vushtrri 42000
Tel: +377 (0)44 197 631
Fax: +381 (0)28 573 373
Supermarkete, stacion karburantesh dhe textil, Tregti me derivate te naftes.
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009
Hib Petrol
http://www.hibpetrol.com
Magjistralja Prishtinë - Ferizaj
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 22 126
Fax: +381 (0)290 28 696
Në tërësi posedojmë kapacitete deponuese në sasi prej 4.000.000 litrave derivate të naftës D1,...
Data e regjistrimit:29 Shtator 2006
Inter As Petrol
Rr. Hasan Prishtina p.n.
Kastriot 15000
Tel: +381 (0)38 560 200
Tek Inter As Petrol ju mund të furnizoheni me karburantedhe vaj të të gjitha llojeve, me shumicë...
Data e regjistrimit:21 Shtator 2008
Kompleksi AS
Ferizaj
Tel: +377 (0)44 120 471
Kompleksi AS- Pishinë,- Motel,- Restaurant,- Petrol.Kompleksi AS ju ofron të gjitha kushtet që të...
Data e regjistrimit:11 Janar 2008
Molika Company
http://www.molikacompany.net
Fsh. Raushiq
Pejë
Tel: +381 (0)39 33 040
Molika-Company është përfaqesues eksluziv i dyerve dhe dritareve të prodhimit Gjerman EURO-MEETH.Njëkosisht...
Data e regjistrimit:13 Dhjetor 2007
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in