Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Auto Elektricist DINAMA
http://www.dinama.net
Ramjan
Viti 61060
Tel: +377 (0)44 193 847
Dinama ju ofron gjithçka për të gjitha llojet e makinave, kamioneve, bagerave dhe mjeteve te ndryshme...
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
Autoshtepia DiDi
Ferizaj
Ferizaj 70000
Tel: +381 (0)290 200 02
Fax: +381 (0)290 284 86
Kryen keto pune :Punët në lëminë e motoristikës - Punët agjustatoro-lamarinuese - Punët mekaniko...
Data e regjistrimit:16 Nentor 2006
energjia
http://www.energjia.com
Rr. Vëllëzërit Fazliu p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 170 482
Ju ofrojmë:Servisime elektronike, Diagnostifikime, Pajisje per klima, Senzor Parkimi, etj.
Data e regjistrimit:16 Nentor 2006
Servisi Universal Bytyqi
Magjistralja Prishtinë - Pejë
Tel: +377 (0)44 149 609; +377 (0)44 652 987
Servisi ka nje staf profesoinal per servisimin e makineris se rend dhe te gjitha autoveturave gjermane,...
Data e regjistrimit:31 Mars 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in