Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishBasama
Dëshmorët e Kombit
Tiranë
Tel: 00355692701002
Fax: +3554251430
Viziton dyqani Basama aty do te gjeni model te ndryshme te unazave, varseve, byzylyqeve te modeleve ...
Data e regjistrimit:16 Qershor 2008

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
A X O R n.t.sh.
http://www.s-a.pl
Budisalc
Klinë 32 000
Tel: 044921203
Distributore e kompanis me famë Botërore - S&A amber jewellery-Ofrojm me shumicë dhe pakicë stoli...
Data e regjistrimit:03 Qershor 2008
Argjendar - Ortar "LIPA"
Qarshia e gjatë - Pejë
Pejë
Tel: 044 232 681
Argjendar - Ortar "LIPA".
Data e regjistrimit:08 Shtator 2008
Argjentaria RUBIN
http://www.rubin14k.com
Garibaldi no.19
Prishtinë 10000
Tel: 038 245 312
Avdyl Hoxha themeloi argjentarinë RUBIN në vitin 1965 pas përfundimit të shkollës 4-vjecare për...
Data e regjistrimit:11 Maj 2009
Artar Dobruna
Rr. Iljaz Agushi
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 551 073
Artar Dobruna me traditë 25 vjeqare në Prishtinë dhe Zagreb ofron modelet me bashkohore te arit si...
Data e regjistrimit:28 Shtator 2006
Artar Juweler "EDI"
Rr. Ali Pashë Tepelena 16
Mitrovicë
Tel: +381 (0)28 27 188
Bejmë shitjen, blerjen dhe riparimin e te gjitha stolive nga ari.
Data e regjistrimit:31 Tetor 2006
Basama
Dëshmorët e Kombit
Tiranë
Tel: 00355692701002
Fax: +3554251430
Viziton dyqani Basama aty do te gjeni model te ndryshme te unazave, varseve, byzylyqeve te modeleve ...
Data e regjistrimit:16 Qershor 2008
EdiGold
http://www.edigold-ks.com
Mitrovicë
Tel: +381 (0)28 535 565; 044/049 176 519
Bejme shitjen, blerjen, riparimin, gravirimin e te gjitha stolive prej ari.
Data e regjistrimit:26 Nentor 2008
Ital Gold
Rr. Ilir Konushevci Nr.2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 222 777
Fax: +381 (0)38 222 777
Ofrojme të gjitha modelet moderne të stilit evropian nga ari i çmuar si: unaza fejese me gurë të...
Data e regjistrimit:29 Gusht 2008
Royal-Gold
Mitrovicë 38220
Tel: 044 315 743, 044 256 426
Bejmë shitjen, blerjen dhe meremetimin e te gjitha stolive prej ari.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
€ BesaGold
Rr. Ilir Konushevci Nr.2
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 222 777
Fax: +381 (0)38 222 777
Ofrojmë të gjitha modelet moderne të stilit evropian nga ari i çmuar si: unaza fejese me gurë të...
Data e regjistrimit:28 Shtator 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in