Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Albanian Courier
http://www.albaniancourier.al
Rr. Durresit - Mezez
Tiranë
Tel: 00 355 (4) 2 242 813, 00 355 (4) 2 233 906
Fax: 00 355 (4) 2 357 977
Albanian Courier operon ne Shqiperi qe prej 2003. Albanian courier eshte specializuar ne ofrimin e sherbimeve...
Data e regjistrimit:30 Nentor 2006
DHL World Wide Express
Mother Theresa 29 B
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 245 545
DHL World Wide Express është pionere dhe udhëheqëse e industries së shërbimit express ajrorë në...
Data e regjistrimit:04 Shtator 2008
FedEx
Rr. Eqrem Çabej 137/145
Prishtinë 10000
Tel: 038 550 870; 044 550 225
Fax: 038 550 890
FedEx Express - Postë e shpejtë.
Data e regjistrimit:26 Nentor 2008
Posta e Kosovës
http://www.postaekosoves.net
Dardania pa nr.
Prishtinë 10100
Posta e Kosovës.
Data e regjistrimit:17 Dhjetor 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in