Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishKOSOFT Ads
http://www.kosoftads.com
Bulevardi Bill Klinton
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0) 38 609 338
* KOSOFT Ads është sistemi i parë dhe i vetëm shqiptar qe ju mundëson te menagjoni marketingun...
Data e regjistrimit:23 Qershor 2008

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ADVmediaHOUSE
http://www.advmediahouse.com
Rr.Garibaldi 21/6
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 508 150
ADVmediaHOUSE është agjension marketingu i cili merret me përpilimin e planeve dhe strategjive të...
Data e regjistrimit:30 Tetor 2007
AlbMedia
Fushe Kosove
Fushë Kosovë
Tel: +381 (0)63 862 8453
Ofrojme keshilla profesionale në marketing dhe biznes!
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Expik
http://www.expik.com
Kompleksi Qafa 59f
Prishtinë 10000
Tel: +38138249248
Laborator i teknologjisë informative e specializuar ne zhvillimin e aplikacioneve softuerike.
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2007
KOSOFT Ads
http://www.kosoftads.com
Bulevardi Bill Klinton
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0) 38 609 338
* KOSOFT Ads është sistemi i parë dhe i vetëm shqiptar qe ju mundëson te menagjoni marketingun...
Data e regjistrimit:23 Qershor 2008
KOSPAY
http://www.kospay.com
Kroi i Bardhe, lokali Nr. 42, Dardani - Prishtine (Afër Postes kryesore)
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 545 682
Shitje, blerje, pagesa, etj. te gjitha online dhe pa Kredit Kartele. Mundesi te mira per te gjithe qe...
Data e regjistrimit:07 Gusht 2007
Sms World News
http://www.smsworldnews.ch
Rute Sebèllion 9b
Lasanne 1004
Tel: +41 797183123
Ne jem një AGJENCI E MOBIL MARKETINGUT te teknologjis së fundit,ku miremi me publicitetet e gjith llojev...
Data e regjistrimit:08 Mars 2008
Virtual Era Ltd.
http://www.virtualera.info
Zona Industriale nr.315
Prishtinë 10000
Tel: +381 38 245-783
Fax: +381 38 245-783
Virtual Era sh.p.k është ekonomat kosovar i zgjidhjeve softuerike standarde dhe me porosi, ofron zgjidhje...
Data e regjistrimit:22 Janar 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in