Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ACNeurope
Görlitzer Str.15
Tel: 01797872960
Fax: 02131-3673309
ACN One World One Vision Keni deshire te bisedoni Gratis me Familie shoke etj. vetem për Shtetet skandinave,Gjermani,Zvicer,Austri,Hollande,Belgjike,...
Data e regjistrimit:07 Nentor 2006
IPKO
http://www.ipko.com
Rr. Perandori Justininan Nr, 16
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 700 700
IPKO Telekomunikimet, njihet si kompania e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë....
Data e regjistrimit:30 Tetor 2006
Telekomi i Kosovës
http://www.telekomi.net
Dardania pa nr.
Prishtinë 10100
Telekomi i Kosovës është operator publik i licencuar dhe ofruesi i parë i shërbimeve të telefonisë...
Data e regjistrimit:07 Nentor 2006
Vala - powered by PTK
http://www.valamobile.com
Dardania pa nr.
Prishtinë 10100
Tel: +381 (0)38 500 555
Operatori i vetëm mobil i licencuar në Kosovë, Vala (ish- Vala 900) operon në Kosovë që prej vitit...
Data e regjistrimit:07 Nentor 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in