Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Alb-Media
http://www.albmedia.com
Grand Hotel
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 726 913
IT Solutions, Programming. ISP, Telecommunication, Network Design, Security Solutions etc.
Data e regjistrimit:05 Mars 2007
IPKO
http://www.ipko.com
Rr. Perandori Justininan Nr, 16
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 700 700
IPKO Telekomunikimet, njihet si kompania e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë....
Data e regjistrimit:30 Tetor 2006
KujtEsa
http://www.kujtesa.com
Rr. Ilaz Kodra, Dardani
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 549 760
Kujtesa is a leading provider of Internet Services in Kosova.
Data e regjistrimit:27 Tetor 2006
Naimi Net
http://www.naimi-net.ch
Drenas 10000
Tel: 044 290 991, 044 402 602
Bëjmë shpërndarjen e rrjetit të internetit në shtëpi private si dhe lokale afariste. Gjithashtu...
Data e regjistrimit:15 Prill 2008
Telekomi i Kosovës
http://www.telekomi.net
Dardania pa nr.
Prishtinë 10100
Telekomi i Kosovës është operator publik i licencuar dhe ofruesi i parë i shërbimeve të telefonisë...
Data e regjistrimit:07 Nentor 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in