Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
" ANSIDOBE " SH.P.K
Lagjia "MATI 1"
Prishtine 10000
Tel: +377 (0)
" ANSIDOBE " SH.P.K me seli ne Prishtine, eshte biznes i sapo themeluar por ekipi i cili funksionon...
Data e regjistrimit:26 Maj 2013
"Procesori" Computers & Network
Rexhep Luci Nr.13
Prishtinë 10000
Tel: 377 (0)44 114 003
Kompania jonë bën shitjen e pajisjeve kompjuterike dhe rrjetave si dhe servisimin e tyre.
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006
ADEA COMPUTERS
Sheshi M.Tolaj
Deçan
Tel: +377 (0)44 134 027
Shërbime interneti 24 orë, kyqje individuale dhe internet caffe.Servisime dhe shitje të kompjutereve,...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
ALBPRINT
http://www.albprint.com
Siri Kodra nr 22
Tiranë
Tel: +355693445253
ALBPRINT ESHTE NJE KOMPANI SHQIPTARO-ANGLEZE, QE OPERON NE TREGUN SHQIPETAR QE PREJ VITIT 2005. KRYESISHT...
Data e regjistrimit:10 Janar 2008
Alteco
Malisheve-Gjilan
Gjilan
Tel: 381 (0)280 22 916
- C EDV Drucker,Koplerer,Fax,Digitalcenter - C Service Reparaturen,Wartungen aller Marken - C Handel...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Art House
http://www.arthousepr.com
Dardani Bll. 9/a
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 549 770
Art House.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
ArtShop Canon
http://www.fotoartshop.com
Sheshi "Bill Clinton" (përballe ndër. se KEK-ut)
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 155
Diler i autorizuar i Canon-it për photo & video.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
ASK TRADE COMPUTERS
http://www.ask-trade.com
Fehmi Lladrovci nr. 43
Gjilan
Tel: +381 (0)280 28 006
Fax: +381 (0)280 20 070
"ASK TRADE Computers" is the biggest computer business in Gjilan and possibly in Kosova.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Aurora
http://www.aurora-ks.com
Kroi i bardh lokali nr.29, Dardania
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 527 630
Fax: +381 (0)38 527 630
Material dhe paisje per zyre, Paisje per shkolle, Kartolina, ftesa dhe urime, Toner per printer, Fotokopje...
Data e regjistrimit:09 Tetor 2008
Copier-Fix
Taslixhe
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 118 229
Fax: +381 (0)38 516 758
Shitblerja e aparateve për fotokopjim - Servisim - Pjesë këmbimi - Mirëmbajtja - Rentimi - : Canon...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Shko tek faqja: 1 2 3 4 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in