Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishGerman Training Center
http://www.gtc-kosova.org
Bislim Bajgora (te rampa)
Mitrovicë 40010
Tel: 028530156
Fax: 028530156
German Training Center (GTC) është Qendër e specializuar në fushën e trajnimeve profesionale. Në...
Data e regjistrimit:26 Gusht 2008
Bli1Soft
http://www.bli1soft.com
Rr.Kadri Zeka SU7/1 Nr.19
Prishtinë 10000
Tel: 00386 (49) 700-721
Bli1Soft ofron keto sherbime:Bli1Soft->Dizajnim dhe zhvillim te programeve softuerike sipas kerkeses...
Data e regjistrimit:12 Maj 2008

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
American University in Kosovo - Training and Development Institute
http://www.aukonline.org/?cid=1,27
Gërmia Campus
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 518 542
Fax: +381 (0)38 518 458
Departamenti i Trajnimeve dhe Zhvillimit prane Universitetit Amerikan merret me trajnime profesionale...
Data e regjistrimit:13 Prill 2008
Appdec
http://www.appdec.com
Rr. Bajram Curri nr.1
Prishtinë 10000
Tel: 038 227 606
Fax: 038 227 607
Appdec është një kompani inovative e përbërë nga arkitektë dhe inxhinierë softuerik të rinjë,...
Data e regjistrimit:17 Shtator 2009
Bli1Soft
http://www.bli1soft.com
Rr.Kadri Zeka SU7/1 Nr.19
Prishtinë 10000
Tel: 00386 (49) 700-721
Bli1Soft ofron keto sherbime:Bli1Soft->Dizajnim dhe zhvillim te programeve softuerike sipas kerkeses...
Data e regjistrimit:12 Maj 2008
CACTTUS
http://www.cacttus.com
Ramiz Sadiku p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 888
Fax: +381 (0)38 245 454
Trajnimet dhe certifikimet:CACTTUS ofron spektër të gjerë të trajnimeve në Teknologjinë e Informacionit...
Data e regjistrimit:05 Dhjetor 2007
DataProgNet
http://www.dataprognet.com
Rr. Rexhep Bislimi - Ferizja
Ferizaj 70000
Tel: 038 226 993
N.Sh. "DataProgNet" është Kompani Kompjuteriko-Inxhinierike e themeluar më datë 14.05.2004,...
Data e regjistrimit:30 Maj 2007
Gashi Comp
http://www.gashicomp.net
Rr. Bostoni nr.38
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 27 980
Shitje dhe servisim te kompjutereve, Shkolle kompjuterike - Kurse dhe certifikim per kompjuter, ECDL...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
German Training Center
http://www.gtc-kosova.org
Bislim Bajgora (te rampa)
Mitrovicë 40010
Tel: 028530156
Fax: 028530156
German Training Center (GTC) është Qendër e specializuar në fushën e trajnimeve profesionale. Në...
Data e regjistrimit:26 Gusht 2008
iLab
Rrasa e Koshares 72
Prizren
Tel: +377 (0)44 284 685
ECDL Testime, ECDL Trajnime, LAN/WAN disajn dhe instalim.Zhvillim i aplikacioneve, disajnim dhe zhvillim...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Information Development Initiative (IDI)
http://www.idi-ks.org
Aktash, Rr. Gazmend Zajmi, Nr.34
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 249 130
Information Development Initiative (IDI) - është organizatë joqeveritare që ofron trajnime profesionale...
Data e regjistrimit:07 Shtator 2007
ISOFTT
http://www.isoftt.com
Rr. Hoxhe Kadri Prishtina 13/a
Prishtina 10000
Tel: +377(0) 44 11 55 92
Fax: +381(0) 38 223 607
ISOFTT eshte kompani me seli ne Prishtine e themeluar ne vitin 2006 nga nje grup ekspertesh me pervoje...
Data e regjistrimit:14 Gusht 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in