Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Fakulteti i shkencave matematiko-natyrore - Universiteti i Prishtinës
http://www.uni-pr.edu/up/?cid=1,89
Prishtinë 10000
Tel: 038 549 872; 038 549 873;
Studimet e shkencave të natyrës dhe matematikës (biologji, fizikë, kimi dhe matematikë) në Prishtinë...
Data e regjistrimit:10 Nentor 2008
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara të Biznesit në Pejë
http://www.uni-pr.edu/up/?cid=1,106
Pejë 30000
Tel: 039 431 050; 039 435 050
Universiteti i Prishtinës - Fakulteti i Shkencave të Aplikuara të Biznesit në Pejë.Fakulteti i Shkencave...
Data e regjistrimit:16 Tetor 2008
Fakulteti i Shkencave Teknike të Aplikuara në Ferizaj
http://www.uni-pr.edu/up/?cid=1,108
Ferizaj
Tel: 0290- 322-945; 0290-322-084
UP - Fakulteti i Shkencave Teknike të Aplikuara në Ferizaj.
Data e regjistrimit:13 Tetor 2008
UP - Fakulteti Filozofik
http://www.uni-pr.edu/filozofik
Rr. "Nëna Terezë
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 035
Universiteti i Prishtinës - Fakulteti Filozofik
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
UP - Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
http://www.uni-pr.edu/fshmn/
Rr. "Nëna Terezë" nr.5
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 49 872
Në kuadër të Fakultetit Filozofik të Prishtinës në vitin shkollor 1960-61 filluan punën seksionet:...
Data e regjistrimit:06 Shkurt 2007
UP - FIEK
http://www.uni-pr.edu/fiek/
Kodra e Diellit, p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 543 353
Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, ju mundëson të studioni në këto departamente:...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in