Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishKolegji AAB
http://aab-edu.net/
Magjistrala Prishtine-F. Kosove
Prishtine 10000
Tel: +381 (0)38 247 524
Fax: +381 (0)38 247 525
Kolegji AAB eshte institucioni i pare jopublik i arsimit te larte ne Kosove i cili eshte themeluar menjehere...
Data e regjistrimit:15 Nentor 2016

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Centro Evolucione Moda
http://www.at-cem.com
Rruga e kavajes(kisha katolike)
Tiranë
Tel: +355 (0)69 2200 622
Fax: +3554240014
Akademia Centro Evolucione Moda është shkolla e parë dhe e vetme shqiptare e njohur nga ministria...
Data e regjistrimit:28 Shtator 2007
Instituti për Studime "Pjetër Budi"
http://www.pjeterbudi.com
Rruga "Isa Kastrati" p.n
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 234 566
Fakulteti i Turizmit dhe Hotelerisë, Fakulteti i Sigurimeve, Fakulteti i Resurseve Njerëzore, Fakulteti...
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
Kolegji AAB
http://aab-edu.net/
Magjistrala Prishtine-F. Kosove
Prishtine 10000
Tel: +381 (0)38 247 524
Fax: +381 (0)38 247 525
Kolegji AAB eshte institucioni i pare jopublik i arsimit te larte ne Kosove i cili eshte themeluar menjehere...
Data e regjistrimit:15 Nentor 2016
Kolegji AGA XHITE
http://www.agaxhitecollege.org
Fan Noli Nr.156
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 27 122
Shkolla Fillore (klasa I - V), Shkolla e mesme e ulët (klasa VI - IX), Shkolla e mesme (klasa X - XII);...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Loyola - Gymnasium
http://www.alg-prizren.com
Rr. e Tranzitit
Prizren
Tel: +377 (0)44 434 087
Të gjitha informatat për shkollen tonë kosovare, ju mund ti merrni në www.alg-prizren.com.
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
MAC - Kolegji Mehmet Akif
http://www.mackosova.com
Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 540 166
Fax: +381 (0)38 540 155
MAC ofron edukim të lartë për nxënës duke u fokusuar në të arriturat akademike dhe zhvillimet...
Data e regjistrimit:11 Nentor 2006
Universiteti FAMA
http://www.universitetifama.eu
Rr.Gustav Mayer nr.7
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 222 212
Fax: +381 (0)38 222 213
Universiteti ”FAMA”, i themeluar në Kosovë si institucion privat i arsimit të lartë është i...
Data e regjistrimit:13 Tetor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in