Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishKolegji AAB
http://aab-edu.net/
Magjistrala Prishtine-F. Kosove
Prishtine 10000
Tel: +381 (0)38 247 524
Fax: +381 (0)38 247 525
Kolegji AAB eshte institucioni i pare jopublik i arsimit te larte ne Kosove i cili eshte themeluar menjehere...
Data e regjistrimit:15 Nentor 2016

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AUK - American University in Kosovo
http://www.aukonline.org
Gërmia Campus, Nazim Gafurri 21
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 518 542
Fax: +381 (0)38 518 458
All AUK faculty are recruited from Rochester Institute of Technology’s professional staff, or they...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Instituti për Studime "Pjetër Budi"
http://www.pjeterbudi.com
Rruga "Isa Kastrati" p.n
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 234 566
Fakulteti i Turizmit dhe Hotelerisë, Fakulteti i Sigurimeve, Fakulteti i Resurseve Njerëzore, Fakulteti...
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
Kolegji AAB
http://aab-edu.net/
Magjistrala Prishtine-F. Kosove
Prishtine 10000
Tel: +381 (0)38 247 524
Fax: +381 (0)38 247 525
Kolegji AAB eshte institucioni i pare jopublik i arsimit te larte ne Kosove i cili eshte themeluar menjehere...
Data e regjistrimit:15 Nentor 2016
Qendra Vitrina
http://fullideasbank.al . http//vitrina.al
Vitrina 1 Bulevardi Dëshmorët e Kombit, pas 2 Kullave Binjake
Tiranë
Tel:  +355 (0)42 357 961; +355 68 20 67 991
Fax:  +355 (0)42 357 961
VITRINA eshte nje lider ne te gjithe Shqiperine per formimin profesional dhe mbeshtetjen e projektev...
Data e regjistrimit:07 Tetor 2009
Universiteti BIZNESI
http://www.uni-biznesi.com
Rr. Motrat Qiriazi nr.29, Ulpianë
Prishtinë 10000
Tel: 044 500 878
Fax: 038 544 878
Universiteti BIZNESI i Licencuar nga MASHT-i me nr. 591/02-1 ofron studime në këto fakultete:Fakulteti...
Data e regjistrimit:13 Korrik 2007
Universiteti Dardania
http://www.universitetidardania.com
Rr. "Nazim Gafurri" nr.17
Prishtinë 10000
Tel: 038/247-587; 038/246-215
Universiteti Dardania është licencuar nga Ministria për Arsim, Shkencë dhe Teknologji sipas Vendimit...
Data e regjistrimit:14 Qershor 2008
Universiteti FAMA
http://www.universitetifama.eu
Rr.Gustav Mayer nr.7
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 222 212
Fax: +381 (0)38 222 213
Universiteti ”FAMA”, i themeluar në Kosovë si institucion privat i arsimit të lartë është i...
Data e regjistrimit:13 Tetor 2008
Universiteti i Evropës Juglindore (EJL)
http://www.seeu.edu.mk
Ilindenska p.n.
Tetovë 1200
Tel: +389 (0)44 356 000
Fax: +389 (0)44 356 001
Universiteti i Evropës Juglindore (EJL) është një institucion unik me pesë fakultete: Fakulteti...
Data e regjistrimit:07 Shkurt 2007
Universiteti i Prizrenit
http://www.uni-pz.org
Zona Industriale p.n
Prizren
Tel: +381 (0)29 631 403
Universiteti i Prizrenit ofron njohuri relevante mbi shkencat shoqërore dhe ato ingjinjerike në përputhje...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2008
Universiteti i Tiranes
http://www.unitir.edu.al
Bul. “Deshmoret e Kombit”
Tiranë
Tel: +355 4 223981
Fax: +355 4 228402
Universiteti i Tiranes.
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2007
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in